Haluatko mukaan SPV:n B-junioreihin?

spv_happee_peli

SPV:n B-pojat aloittavat kaikki yhteisellä avauksella 3.5. klo 18.30 – 21.00 Seinäjoen Urheilutalolla
Alkuun avausinfo kokoustilassa, jonka päälle lajiharjoitus. Ota mukaan ulkovarusteet ja lajivarustus, sekä valmiiksi täytetty ennakkotietolappu. Linkki ennakkotietolappuun löytyy tämän artikkelin pohjalta.

Ilmoittaudu avaustapahtumaan sähköpostilla anssipietila@hotmail.com

Laita sähköpostiin lyhyt kuvaus itsestäsi, mikäli et edustanut SPV:ä menneellä kaudella ja myös tieto siitä, mihin joukkueeseen ensisijaisesti haet.

Tietoa joukkueista

SPV muodostaa ensi kaudella B-junioreihin (-99 ja -00 syntyneet) kolme joukkuetta. Uusia pelaajia otetaan koko ajan lisää ja tavoitteena on löytää jokaiselle oikea ryhmä oman tason ja halun mukaan.

SPV B-juniorit kaudella 2016 – 2017:

– SPV Edustus
– SPV Kilpa
– SPV

 

Edustusjoukkueen tavoite on päästä B-junioreiden SM-sarjaan. Joukkue harjoittelee kesän aikana määrällisesti joukkueista eniten ja vaatii kovinta sitoutumista urheilijalta, jotta joukkueessa pärjää. Joukkueeseen on toukokuun ajan avoimet harjoitukset, jonka aikana joukkueen kokoonpano päätetään.

Kilpajoukkue kulkee yhteistyössä edustusjoukkueen kanssa. Joukkue harjoittelee noin neljä kertaa viikossa laadukkaasti, jonka lisäksi urheilijat treenaavat omatoimisesti joukkueharjoitusten lisäksi. Joukkue on hyvä ponnistuslauta edustusjoukkueeseen. Joukkue on sopiva sellaiselle urheilijalle, joka ei välttämättä tässä vaiheessa lunasta vastuullista roolia edustusjoukkueesta, mutta tulee olemaan sitä tulevaisuudessa ja kehittymisen tueksi tarvitsee nyt vastuullista peliaikaa. Valtaosa joukkueen rungosta tulee varmasti olemaan vuoden päästä vanhempaa B-junioriosastoa (Kaudella 2017-2018 B-juniorit muodostuvat -00 ja -01 syntyneistä).

SPV (kolmas ryhmä). Tämän ryhmän tavoite on pitää hyvää meininkiä yllä ja tarjota harrastusmahdollisuus myös niille, jotka eivät halua ottaa touhua ihan niin vakavasti. Joukkue harjoittelee pari-kolme kertaa viikossa, jonka päälle tietenkin pelit. Tämä porukka on hyvä ponnistuslauta vaikkapa harrastuksen aloittamisellekin ja joukkueeseen otetaan uusia pelaajia koko kauden ajan!

Joukkueiden kuvaukset ovat suuntaa antavia. Valmennus antaa lisätietoja mielellään, joten ei muuta kuin kysymään!

B-junioreiden valmennus kokonaisuudessaan (täydentyy):
Anssi Pietilä, 045 – 123 5555
Samu Peltomäki
Ville Manner
Jiri Kirsilä

LATAA, TULOSTA JA TÄYTÄ TÄSTÄ ennakkotietolappu

 

 

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.