Haukkala, Heikkilä ja Latvala maajoukkueeseen

 

U19-maajoukkueen valmennus valitsi viime viikolla joukkueen Ruotsi-otteluihin. Ruotsi-ottelut pelataan 3.-4.2. Tampereella uudessa AutoCenter Areenassa. Suomen maajoukkue koostuu -00/-01 syntyneistä pelaajista, kun vastaavasti Ruotsi käyttää maansa tapaan -99 ikäluokkaa vielä tässä vaiheessa. Ikäero näkyy varmasti vielä jossakin määrin peleissä, mutta kun MM-kisat pelataan Kanadassa keväällä 2019, vanhin ikäluokka on 2000-syntyneet.

 

SPV:stä kutsuttiin hyökkääjä Konsta Haukkala (s. 2001), sekä puolustajat Miika Latvala (2000) ja Jeri Heikkilä (2000). Tulevat maaottelut ovat heille uransa ensimmäiset, mutta ei takuulla viimeiset, mikäli poikien kehitys jatkuu samanlaisena. Haukkala ja Latvala ovat olleet koko junioriuransa SPV:ssä, kun Heikkilä siirtyi Nurmon Jymystä Peliveljiin C2-ikäluokkaan neljä vuotta sitten. Pienenä knoppina kerrottakoon, että sekä Haukkala että Latvala olivat alkujaan maalivahteja. Siirto kenttäpelaajiksi ei ollut välttämättä huono veto, kun poikien otteita on seurattu vuosien varrella. Kaikilla kolmella pojalla on ollut tällä kaudella merkittävä rooli niin B:n kuin A:n SM-sarjoissa, joiden lisäksi pojat pelaavat miesten kakkosdivisioonaa aina kun aikataulut ovat järkevät. Työnteko on näidenkin maajoukkuevalintojen taustalla.

 

SPV:stä nuorten maajoukkuetta ovat aikaisemmin edustaneet Juha-Matti Kujanpää, Veli-Matti Luukko, Juha Syrjälä, Niko Mäkelä, Eemeli Peltonen ja Tiia Mustonen.

 

 

 

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.