SM -karsinnat SPV04

SM -KARSINNAT, PORI 25.-26.8.2018

C2 -POJAT

SPV04 matkusti Poriin ensimmäisiin SM -karsintoihinsa. Takana oli hyvin treenattu kesä ja muutama harkkaottelukin oltiin saatu pelattua ennen näitä ”isoja” pelejä.

Ensimmäinen peli pelattiin SB Masku/Wirmoa vastaan. Jännitys näkyi molempien joukkueiden pelissä. Tasalukemissa edettiin aivan loppuun asti, mutta pari minuuttia ennen loppua Jani Ojala pommitti voittomaalin ja karsinnat oli saanut unelma-alun.

Toisessa pelissä Porin Karhut oli pari maalia parempi, mutta erot olivat marginaalisia. SPV04 ei pelannut omalla tasollaan ja jäi pisteittä.

Ennen viimeistä ottelua kolme joukkuetta oli tasapisteissä, mutta lohkovoitto ja suora SM -paikka oli jo menetetty. Jatkopaikka olisi ollut luvassa, jos GrIFK olisi kaatunut viimeisessä pelissä. Näin ei kuitenkaan käynyt. Peli alkoi lupaavasti vahvalla pallonhallinnalla, mutta kaatui sitten helppoihin virheisiin ja sitä kautta tappio oli selvä. Muutama lopussa vielä tyhjiin ja taululle jäi tylyt lukemat SPV:n kannalta.

Suoran SM -paikan tästä lohkosta sai siis SB Masku/Wirmo.

Tasainen lohko, kaikki olisi voinut olla mahdollista, mutta ensimmäinen yritys päästä SM -sarjaan loppui lyhyeen.

prismaeepee

kaikkisponssit

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.