SPV04 avoimet harjoitukset tulossa

avoimet-harjoitukset

 

SPV04 joukkueen esittely.

SPV04 -ikäryhmä koostuu kaudella 2017-2018 32 pelaajasta ja kolmesta maalivahdista.

Valmennus

Joukkueilla on laadukas valmennus. Valmennus on ammattimaista ja valmentajat ovat koulutettuja tehtäviinsä. Valmennuspäällikkö huolehtii tausta -asiat ovat kunnossa ja valmennuksella on kehittymismahdollisuudet. Valmennuksessa huomioidaan sekä kenttäpelaajat ja maalivahtitoiminta.

Harjoitusolosuhteet

Joukkueet harjoittelevat useasti viikossa eri paikoissa. Urheiltutalo, Seinäjoki-areena ja Qmax Arena tarjoavat ensiluokkaiset tilat harjoitteluun. Harjoitusryhmien koko on huomioitu niin että harjoituksista saadaan mahdollisimman paljon irti ja pelaajien yksilöllisiä ominaisuuksia päästään nostamaan esiin.

Akatemiatoiminta

Pelaajilla on mahdollista lisäksi hakea mukaan seuran akatemiatoimintaan. Akatemiavalmennuksesta huolehtii valmennuspäällikkö yhdessä edustusjoukkueen pelaajien kanssa.

Maajoukkutie

SPV04 kuuluu seuran ikäryhmiin, jotka ovat mukana maajoukkuejoukkuetietoiminnassa (FBA).

KAUSI 2018 – 2019

Kaudelle 2018-2019 joukkue tulee rakentamaan kaksi joukkuetta (edustus ja kilpa). Joukkue tulee järjestämään avoimet harjoitukset maaliskuussa 2018 kun varsinainen sarjakausi on pelattu.
Tarkemmat tiedot avoimien harjoitusten ajankohdasta ja paikasta julkaistaan SPV04 joukkueen nettisivuilla, facebookissa ja instagramissa.

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.