SPV04 kausi 2018 – 2019

Kausi 2018 – 2019

SPV04 koostui edellisellä kaudella 40 pelaajasta. Tulevalla kaudella joukkue on jakautunut kahdeksi eri joukkueeksi SPV04 edustus ja SPV04 kilpa.

SPV04 edustuksen valmentajana jatkaa Jari Karjalainen, Irene Viita pitää välivuoden valmennuksesta ja ei ole mukana joukkueen vahvuudessa.

Joukkueenjohtajana jatkaa Hannu Lahti, joka saa avukseen Pauliina Pokelan. Viime vuonna toista joukkueenjohtajan toimea hoitanut Marko Takala siirtyy SPV06 toimintaan.

Joukkueen tilihoitajana toimii Virpi Finnilä ja mediavastaavana toimii Tero Kotomäki.

Joukkueen pelaajarinki on kokenut muutoksia. Joukkueen jakautumisen lisäksi, uusia pelaajia on liittynyt joukkueeseen kevään/kesän aikana. Vielä ei kaikki pelaajasiirrot ole selvillä, mutta lähtöasetelma on tämä:

Aatu Luhtala ja Daniel Halmesmäki ovat siirtynyt pelaamaan vuotta vanhempien sarjaan (C1). Joukkue tunnetaan nimellä SPV/JYMY 03.

Uudet tulleet pelaajat (suluissa entinen seura):

Jani Ojala (Nurmon Jymy)

Jimi Mäntyniemi (Nurmon Jymy)

Jesse Alasaari (Nurmon Jymy)

Matias Pokela MV (Nurmon Jymy)

Leo Mäki (SPV05)

 

SPV04 edustus pelaa kaudella 2018 – 2019 aluesarjaa C1 ja C2 sarjoissa.

Lisäksi joukkue tulee osallistumaan useisiin eri turnauksiin.

SPV04 edustus on mukana maajoukkuetietoiminnassa (FBA). Maajoukkuetie -leirit järjestetään kolme kertaa vuodessa Eerikkilän urheiluopistolla.

MAAJOUKKUETIE FBA toiminnan tavoite on kehittää suomalainen pelaajien kehittämisen malli maailman parhaaksi. Avainasiana uudistetussa pelaajakehitysjärjestelmässä on maajoukkue- ja maajoukkuetievalmentajien yhteistyö seuravalmennuksen ja valmennuspäälliköiden kanssa.

Toiminnan yksi tärkeimmistä tehtävistä on kokonaisvaltaisen kehittymisen seurantakonseptin kehittäminen ja toteuttaminen eri -ikäisille salibandypelaajille. Kehittymisen seurantakonseptin avulla voidaan varmistaa suomalaisten pelaajien kehittyminen oikeassa aikataulussa ja painottaa harjoittelua oikeaan suuntaan eri ikävaiheissa.

joukkuekuva2

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.