Remix D1-POJAT - SPV04 22.02.2017 // 19:00

Lopputulos: 4 - 3

Isokyrö, liikuntahalli

Harjoitusottelu

Harjoitusottelu 1/2

SPV04 lähti pelaamaan Isokyröön vuotta vanhempia Remix -pelaajia vastaan. Remix D1 johtaa oman ikäluokkansa ylempään jatkosarjaa ja oli jo ennalta tiedossa että kovatasoinen peli ja vastustaja luvassa. Remixin joukkue koostui -03 syntyneistä pelaajista maustettuna muutamalla -04 ikäisellä pelaajalla.

Tästä linkistä pääset tutustumaan Remixin joukkueeseen: Remix-03

Pelistä muodostui laadukas salibandyottelu. Tilanteita on molemmin puolin ja ennenkaikkea siistiä peliä, vaikka pienessä kaukalossa pelattiinkin.

Remixin vahvuuksia olivat pallonhallinta ja vedot. Vuosi enemmän ikää näkyi rauhallisuutena hyökkäyksissä. Pallo liikkui hyvin hyökkääjiltä pakeille ja vetopaikkoja rakennettiin tunteella. Vedot lähtivät hyvin ja niitä sateli tasaisesti. Kaiken kaikkiaan pallo on 60% Remixillä, mutta SPV:n vahvuuksiin kuului erittäin hyvä viisikkopuolustaminen. ”Noppa” pysyi kasassa ja Remix ei tahtonut löytää vetopaikkoja. Vetoja blokattiin lukuisa määrä ja Elmeri Huhtikangas oli erittäin hyvässä vireessä. Tolpatkin kilisi useampaan otteeseen.

Remix oli fyysiseltä kooltaan selkeästi pitempi joukkue ja se muodostui eduksi kaksinkamppailuissa ja haastotilanteissa. Tämä tulee olemaan haaste seuraavassa harjoituspelissä kun mennään Qmaxin isolle kentälle heti torstaina 23.2.2017.

SPV:n kokoonpano ottelussa: Halmesmäki, Nuolivirta, Edberg, Manninen, Laitamäki, Niemelä, Kniivilä, Mäki-Kojola, P.Mäntynen, Puntala, Kotomäki, S.Lahti ja Huhtikangas 

Ottelusta ei ylläpidetty tehotilastoja.

 

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.