SPV 04 - SPV 05 08.12.2016 // 17:00

Lopputulos: 7 - 2

Qmax areena, halli 2

Harjoitusottelu

Qmax halli täyttyi punaisesta ja sinisestä kun SPV 04 kohtasi harjoitusottelussa SPV 05:en.

Pelistä tiedettiin tulevan kova vääntö, koska 05 joukkueesta on kuultu ja nähty paljon hyvää.

Peli alkoi normaalilla jännityksellä. Pallo pomppi hieman lavoissa ja edestakaisin mentiin vauhdikkaasti. SPV04 joukkueen kapteeni Rene Kotomäki näytti joukkueelle mallia ja nousi oikean pakin paikalta laitaa pitkin ja sijoitti pallon takayläkulmaan, sen jälkeen alkoi peli olla hallinnassa. SPV05 tuli todella hyvällä jalalla, varsinkin Oskari Väistö teki vahvoja nousuja vasemmasta laidasta ja rakensi hyviä tilanteita. Väistö olikin joukkueen tehomies yhdessä Kimi Rantalan kanssa. Molemmat tehtailivat tehot 1+1.

Toisessa erässä tasainen vääntö jatkui. Daniel Halmesmäki laittoi heti alkuun Loikkasen Artun syötöstä 3-1 ja peli vapautui entisestään. Painopiste oli pääasiassa 05 päädyssä, mutta pakit luuti ja blokkasivat laukauksia. 05 pääsi hyvin vastaiskuihin, mutta maalille asti harvoin päästiin kun kulmassa pakit hoitivat vahvasti hommansa. Varsinkin Nooa Kniivilä osoitti hyviä vääntöjä. Erän puolivälissä alkoi ketsuppipullo aueta ja SPV 04 pääsi kahden maalin johtoon ennen. Juho Finnilä ahersi kovalla asenteella hyökkäyspäässä ja piti vastustajan kokoajan paineen alla.

Kolmas erä jatkui hyvällä pelillä. SPV 05 sai hyviä vetoja, mutta maalissa Aapo Ritaranta hoiti hommansa ja otti kopit tyylikkäästi. SPV05 sai hyvää painetta aikaiseksi läpi ottelun kovalla hyökkäyspään paineistamisella. Se kuitenkin avasi välillä keskialueen vapaaksi ja 04 pääsi rakentamaan hyviä vasta-iskuja. SPV 04:n yksi hahmoista oli Otto Mäki-Kojola, joka oli mukana monessa vaarallisessa hyökkäyksessä.

Pelin lukemat 7-2 kertoo hyvin ottelusta, mutta ei kerro sitä kuinka kova 05 oli. Toivottavasti jatkossakin saadaan näitä hyviä harjoitusmatseja joukkueiden välille.

Näistä ikäryhmistä kuullaan vielä, sen verran kovia pelureita näistä joukkueista löytyy. HYVÄ SPV!

Ottelun päätuomarina oli valmennuspäällikkö Matti Pollari

Ottelun tilastot

1.erä

1-0 Rene Kotomäki

1-1 Kimi Rantala (Oskari Väistö)

2-1 Otto Mäki-Kojola (Juho Finnilä)

2.erä

3-1 Daniel Halmesmäki (Arttu Loikkanen)

3-2 Oskari Väistö (Kimi Rantala)

4-2 Mico Saarela (Rene Kotomäki)

5-2 Juho Finnilä

3.erä

6-2 Panu Puntala (Daniel Halmesmäki)

7-2 Juho Finnilä (Otto Mäki-Kojola)

 

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.