Ensimmäinen täplä KrP:n tauluun

Nokian KrP – SPV 4-3 (1-0, 2-2, 1-1) Otteluvoitot 1-0

Nokian KrP ja SPV kohtasivat perjantaina puolivälieräsarjan ensimmäisessä ottelussa Tampereen Raholassa. Tasainen ottelu kääntyi kotijoukkue KrP:lle maalein 4-3.

Ottelu lähti rytinällä käyntiin, kun näätäpaidat siirtyivät Valtteri Viitakosken maalilla 1-0-johtoon alle puolen minuutin pelin jälkeen. Alkuhetket jatkuivat vauhdikkaina vaikka joukkueet lähtivät muuten tunnustellen liikkeelle. Seuraavat maalit nähtiin vasta toisessa erässä, kun kotijoukkue siirtyi nopeilla osumilla 3-0-johtoon. Santeri Uusi-Laitila avasi SPV:n maalitilin ajassa 33:01. Puoli minuuttia myöhemmin Konsta Haukkala (2+0) ajoi väkevästi maalille ja viimeisteli 3-2-kavennuksen siirretyn rangaistuksen aikana. Ottelun ratkaisuosuma nähtiin neljä minuutia ennen päätössummeria, kun Joonatan Kovasen veto viuhui Rasmus Hasun vartioimaan maaliin. SPV:n kiri ilman maalivahtia tuotti yhden kavennusosuman mutta voittoon asti ei punapaitojen taistelu ensimmäisessä kohtaamisessa riittänyt.

Alkuun vähä kateltiin mitä kaveri tekee eikä uskallettu toteuttaa omaa pelisysteemiä. Pelin edetessä parannettiin ja haastettiin hyvin kaveria. Päästiin vielä maalin päähän mutta tänään kaveri oli ton verran parempi. Sunnuntaina parannetaan ja otetaan voitto.” -Konsta Haukkala

Ottelutilastot

Ottelusarjan startti tarjosi katsojille täydellistä playoff-viihdettä. Sarja jatkuu sunnuntaina Seinäjoella. Takuulla nälkäinen kotijoukkue pyrkii tasaamaan puntit Seinäjoen Urheilutalolla kello 17 alkavassa ottelussa. Varmista paikkasi katsomossa ostamalla lippusi ennakkoon Tiketistä.