SEURAAVA OTTELU:
SEURAAVA KOTIOTTELU:

Indians ja Classic kohtaavat SPV:n viikonloppuna

Inkkareita ja jätskiä

Seinäjoen Peliveljet palaa parin viikon tauon jälkeen kaukaloon. Viimeksi SPV kohtasi kotonaan Esport Oilersin. Tulevana viikonloppuna SPV saa jälleen espoolaisia vieraita, kun liiganousija Westend Indians saapuu Seinäjoelle lauantaina.
Indians-ottelun jälkeen SPV aloittaa heti valmistautumisen seuraavan päivän Tampereen reissuun, missä vastassa on yhä tappioton Classic.

Sarjanousija Indians on ollut positiivinen yllätys tämän vuoden Salibandyliigassa. Nuori joukkue on pelannut ennakkoluulottomasti ja energisesti voittaen kymmenestä pelatusta ottelustaan kuusi. Intiaanien nuolisateeseen jäi muun muassa Jyväskylän Happee kauden alussa, joten ”Heimolla” on täydet mahdollisuudet taistella voitosta mestareita vastaan.

Sunnuntain vierasottelusta on odotettavissa tulinen kamppailu, kun Peliveljet kohtaa kolmannen kerran tällä kaudella Tampereen Classicin. Aiemmissa otteluissa puntit ovat menneet tasan. Champions Cupin välierässä voiton vei SPV, mutta Suomen Cupissa Classic pyyhki Peliveljillä lattiaa tiputtaen Punaisen jatkosta 10-5 lukemin.
Classic on äärimmäisen vaarallinen joukkue, josta löytyy leveyttä helposti kolmeen kentälliseen. Ratkaisuvoimaa edustavat Peter Kotilainen, Mikko Leikkanen ja Sami Johansson ovat pelaajia, jotka sille päälle sattuessaan voivat kantaa koko joukkuetta hyökkäyspään onnistumisillaan. Maalia tilkitsee aina vahva ja eleetön Pekka Nieminen.

Peliveljien nippu on kasassa. Alkukausi on ollut opettavainen ja nyt viikonlopun peleissä kaiken tulee onnistua täydellisesti, jotta molemmat vastustajat kaatuvat. Indians-otteluun SPV lähtee monien mielestä ennakkosuosikkina, mutta vieraspeliin Classicia vastaan selkeänä haastajana.
Jyrki Holopaisen, Miika Malkamäen, Juha Kivilehdon ja muiden puolustajien pitää pysyä taitavien Classic-hyökkäjien iholla. Matti Tauraman, Ville Kuuselan ja Teppo Mäkelän pitää voittaa keskialueen kaksinkamppailut. Sami Kosken, Janne Hulmin ja Mikko Kohosen pitää venyttää verkkoa armotta.

Lauantaina 7.12. SPV – Westend Indians 17:00 @ SEINÄJOEN URHEILUTALO
Sunnuntaina 8.12. Classic – SPV 18:00 @ Tampere Areena

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.