Kymmenen minuuttia ratkaisi Raholassa – viikonloppuna tuplasti juhlaa

Nokian KrP – SPV 9-5 (2-2, 6-1, 1-2)

SPV ei kartoittanut pistetiliään maanantain liigaottelussa vaan kärsi vierastappion Nokian KrP:lle maalein 9-5. Jyrki Holopainen teki paluun SPV-paitaan ja kirjautti heti nimiinsä 2 syöttöpistettä.

Ottelun ensimmäinen erä enteili jo hyvää, kun SPV otti hallinnan kenttätapahtumista. Janne Autio ja Juho Repo veivät vieraat vuorollaan johtoon mutta KrP tasoitti ottelun vielä ennen ensimmäiselle erätauolle siirtymistä. Toinen erä alkoi hyvin mutta sitä seurasi musta kymmenminuuttinen, jonka aikana näätälauma latoi taululle yhteensä kuusi maalia. SPV:n Petri Hakonen, Jeri Heikkilä ja Sami Koski onnistuivat ottelussa kukin kertaalleen mutta viiden maalin eroa ei saatu kurottua umpeen vaikka paikkoja riitti jälleen aina voittotaisteluun saakka. Syystä tai toisesta Rahola on ollut vuosien saatossa SPV:lle yksi vaikeimmista vierasareenoista, eikä pisteitä ole juuri näiltä reissuilta mukaan lähtenyt. SPV oli toisen erän nukahdusta lukuunottamatta ottelussa hyvällä jalalla.

Harmittaa että ei voitettu, jos näin neutraalisti todetaan. Toisessa erässä oli sellainen heikohko kymmenen minuuttia, jossa jäätiin liikaa perään. Ensimmäinen ja viimeinen erä oli ihan hyvääkin tekemistä paikka paikoin. Välillä tosi hyviä hetkiä, mutta ehkä se ailahtelevaisuus vielä sitten kääntää pelejä vastustajalle. Vähän kun vähennetään omia virheitä pallon kanssa niin alkaa voittoja tulla enemmänkin.” -Sami Koski

Viikonloppuna tiedossa tuplasti juhlaa

Tuleva viikonloppu pitää sisällään tuplasti salibandyjuhlaa, kun lauantaina SPV kohtaa kotonaan EräViikingit ja ottelu on samalla uransa päättäneen Mikko Kohosen juhlaottelu. Sunnuntaina lysti jatkuu kauden odotetuimman kotiottelun merkeissä, kun pohjanmaan ensimmäinen Lähiderby SPV-Jymy pelataan Seinäjoen Urheilutalolla.

Liput Tiketti: SPV – EräViikingit la 14.11. klo 17

Liput Tiketti: Lähiderby SPV-Jymy su 15.11. klo 17

Kausikortilla ja vapaalipuilla ilmoittautuminen tapahtuu >täältä<.