OLS jatkoi hyvää virettään SPV:n kustannuksella

OLS-SPV 6-4 (3-2, 0-2, 3-0)

Tuplaviikonlopun toinen ottelu pelattiin sunnuntai-iltana Oulussa. Vahvaa kautta pelaava OLS oli ottelussa pohjalaisia väkevämpi ja vei pisteet ansaitusti maalein 6-4.

OLS tuli otteluun terävästi SPV:n käynnistellessä konettaan. Palloa kaivettiin jo toisen kerran SPV-verkosta kahdeksan minuutin pelin kohdalla. Ville Kuusela herätteli kuitenkin joukkuettaan kavennusosumalla hetkeä myöhemmin. SPV:n peli alkoi löytää vähitellen itseään mutta viimeistely ontui. Taukonumeroiksi kirjattiin 3-2, molempien maalatessa vielä kertaalleen. Avauserän toisesta osumasta vastasi SPV:llä Juuso Keskinen.

Toisessa erässä nähtiin ehkä ottelun parasta SPV:tä. Pallollinen peli oli aktiivisempaa ja OLS saatiin pidettyä paremmin pois omilta maalintekopaikoiltaan. Jari Hankkio vei kahdella osumallaan SPV:n johtoon ja peli näytti jälleen olevan jollain tasolla hallussa.

Kolmannessa erässä tekeminen kääntyi jälleen kotijoukkue OLS:n hyväksi. Tuttu mies kuritti vierasjoukkuetta heti erän alkajaisiksi, kun Joni-Arttu Sieppi iski tasoitusosuman ajassa 41:49. SPV tiivisti peliään kahteen ketjuun ja ajoittain näytti että tuplaviikonloppu alkoi osalla painaa jaloissa. Pelimiesten kymppi käynnistyi OLS:n johto-osumalla, eikä SPV onnistunut enää omissa maalipaikoissaan. Loppunumerot 6-4 OLS viimeisteli tyhjään maaliin. SPV tappoi oman loppukirinsä kahden jäähyn kautta ja tätä kautta viimeistään pisteet varmistuivat oululaisille.

Ottelutilastot (fliiga.com)

Ottelu oli Sami Kosken 400:s runkosarjaottelu miesten salibandyliigassa. Tälläkin hetkellä tuplapaitaa kantava Koski on iskenyt 400 ottelussa huimat 336+479=815 tehopistettä.

F-liiga palaa maajoukkuetauolta 23.10., jolloin SPV kohtaa kotihallissaan Tiikerit. Ottelu pelataan tuplapanoksella, kun voittaja lunastaa sarjapisteiden lisäksi Suomen Cupin jatkopaikan.