Peliveljille tärkeä voitto Nokian KrP:sta

SPV – Nokian KrP 4-2 (1-1, 2-1, 1-0)

Seinäjoen Peliveljet otti tänään hienon taisteluvoiton liigan kärkijoukkueisiin lukeutuvasta Nokian KrP:sta. KrP on ollut paha pala Seinäjokisille, eikä ”Näätiä” vastaan ole paljoa voitoilla herkuteltu.

Jo pelin alusta asti huomasi, ettei SPV ollut kiinnostunut tyylikkäistä suorituksista tai hienoista kuvioista. Ainoa kiinnostuksen kohde olivat täydet sarjapisteet.

Erikoistilanteet määrittivät avauserää. KrP siirtyi ylivoimalla johtoon, mutta Sami Koski toi Peliveljet tasoihin viidellä neljää vastaan. Toisessa erässä SPV puolusti mainiosti ja hyökkäsi terävästi vastaan. Vaikka johtoasema menetettiin hetkeksi, veivät Tuomas Mustonen ja Joni-Arttu Sieppi Jari Hankkion syötöistä kotijoukkueen johtoon ennen viimeistä erää.

Kolmas erä olikin sitten selviytymistaistelu. Pallonhallinta oli lähes täysin vierailla, mutta SPV tilkitsi oman alueen ja pelaajat ottivat uhrautuvasti peittoja, joten oma pää pysyi puhtaana. SPV:n johtoaseman säilyttämistä auttoi vieraiden Joona Rantalan saama viiden minuutin huitomisrangaistus. Loppulukemat 4–2 laittoi tyhjiin kapteeni Kuusela, Janne Aution syötöstä.

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin 19 laukausta pysäyttänyt Rasmus Hasu.

SPV pelaa seuraavan liigaottelun kahden viikon päästä lauantaina Seinäjoen Urheilutalolla. Tuplaviikonloppu huipentuu sunnuntaina, kun SPV haastaa sarjaa johtavan Classicin Tampere Areenalla.