Rahola edelleen voittamaton

Nokian KrP – SPV 10-6 (4-2, 4-4, 2-0)

SPV aloitti kolmen ottelun peliviikon tappiolla Tampereen Raholassa. Nokian KrP voitti runsasmaalisen ottelun lukemin 10-6.

Vieläkään ei SPV onnistunut kukistamaan Raholan kirousta, vaan sortui toistuvasti virheisiin, jotka kotijoukkue hyödynsi armotta. Tasainen avauserä päättyi KrP:n pukukoppimaaliin ja toiseen erään lähdettiin kahden maalin takaa-ajoasemasta. Toisessa erässä SPV kavensi ottelun useaan otteeseen mutta KrP kuittasi poikkeuksetta maalit toisen pään lisäosumilla. Viimeiselle jaksolle jäi kahden maalin verran kurottavaa toisen erän päättyessä 4-4. Kolmas erä sai pahimman mahdollisen alun, kun Mikko Laakso karkasi maalintekoon neljän sekunnin pelin jälkeen. Kolmen maalin takaa ei SPV enää noussut vaan KrP korjasi kolme pistettä ottelusta.

KrP oli tänään hyvä. He pelasivat viisaasti ja olivat ratkaisuhetkillä tehokkaita paikoissaan. Tänään oli myös kummallista että nähtiin pukukoppimaaleja ja maaleja alle viidessä sekunnissa erän alkamisesta. Aina kun meillä tuli tunne että päästiin peliin mukaan niin tehtiin iso virhe ja Nokia laittoi niistä sisään.” -Tommy Koponen

Jos jotain positiivista halutaan pelistä nostaa niin yksittäiset pelaajat onnistuivat. Näistä esimerkkeinä Hakasen Riku ja Lintulan Matias. Matias pelasi jopa parhaan pelinsä meidän paidassa. ” -Harri Karjala

Seuraavat pisteet ovat jaossa jo heti ylihuomenna, kun SPV matkustaa perjantaina Steelersin vieraaksi Hämeenlinnaan. Ottelu alkaa kello 18:30 ja sitä voi seurata livenä Ruutu+ kautta.