SPV ei antanut Tiikereiden yllättää

SPV-Tiikerit 8-3 (4-1, 1-1, 3-1)

SPV:n pistesaldo kasvoi sunnuntai-iltana jälleen kolmella pisteellä, kun  Tiikerit kaatui rutiininomaisesti kotihallissa maalein 8-3. Huippuvireinen Joni-Arttu Sieppi jatkoi lentoaan ja viimeisteli kotijoukkueen maaleista neljä.

Tiikereiden avausmaali syntyi noin minuutin pelin jälkeen mutta osuman jälkeen tahdin määräsi SPV. Kotijoukkue oli totutun vaarallinen omissa paikoissaan, kun Sieppi ja Jukkis Pelto-Arvo kurittivat Tiikereitä kahdesti. Toinen erä oli numeroiden valossa tasaisempi ja molemmat joukkueet maalasivat kertaalleen. SPV:ltä erän ainokaisen iski Petri Hakonen uransa sadannella runkosarjamaalilla. Tiikerit loivat sinnikkäästi maalipaikkoja SPV-päätyyn mutta viimeistely ei ollut kotijoukkueen onneksi järin tehokasta ja Rasmus Hasu korjasi varmasti ne pallot, jotka maalille asti päätyivät. Kolmas erä ei tuonut ihmeitä otteluun vaan kotijoukkue puksutti varman oloisesti voittoon. Sieppi ja Jari Hankkio lisäsivät SPV:n johtoa päätöserän alkuminuuteilla ja loppunumerot viimeisteli Sieppi illan neljännellään. Tiikerit onnistuivat erässä kertaalleen ja loppunumeroiksi kirjattiin 8-3.

”Ei ollu parasta peliä tänään, mutta rutiinilla hoidettiin pisteet Seinäjoelle. Rasse pelas maalissa makosan ottelun, ja myöskään sen vuoksi Tiikerit ei saanu kunnon kiriä aikaseksi. Kuitenkin nousujohteinen peli meidän leiriltä, ja jatkellaan tästä kohti seuraavaa harjoitusta.” – J-A Sieppi

Otteluohjelma jatkuu SPV:n osalta tuplaviikonlopulla. Lauantaina pelataan Jyväskylässä  SPV:n ja Happeen välillä kauden toinen Väli-Suomen Vääntö ja sunnuntaina palataan kotihalliin, kun vastassa on Steelers.

2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.