SPV ei toipunut karmivasta alusta Turussa

TPS – SPV 9-2 (7-1, 1-1, 1-0)

Häpeällisen huono ensimmäinen erä lähetti Peliveljet murskatappion kanssa kotimatkalle lauantaina Turusta. TPS rankoi hengetöntä vierasjoukkuetta ensimmäisen erän aikana seitsemän kertaa ja kirjasi ottelusta voiton maalein 9-2.

Toisessa ja kolmannessa erässä peli alkoi näyttää siltä, mitä sarjan kuudennen ja seitsemännen joukkueen välille ennakoitiin. SPV:n viimeistely oli kuitenkin liian tehotonta TPS:n vahvaa puolustusta vastaan. Ylivoimaa päästiin pyörittämään kahdesti mutta suurin osa vedoista kilpistyi uhrautuvat puolustuksen peittoihin. Jarno Ihme teki paluun SPV:n tolppien väliin ensimmäisessä erässä kotijoukkueen 6-1-osuman jälkeen. Ihme onnistui ottelussa loistavasti ja palkittiin joukkueen parhaana pelaajana.

”En vieläkään tiedä mistä tämä johtuu mutta tänään oli meiltä täysin hengetön ensimmäinen erä. Se on fakta että näitä kovia pelejä harvoin käännetään jos noin paljon antaa etumatkaa. Toisessa ja kolmannessa erässä peli alkoi toimia mutta silloin oltiin jo jääty kauaksi. Silloin kuitenkin peli alkoi olla sen luontoinen mitä siitä odotettiin.” – Tommy Koponen

SPV tippui tappiolla sarjataulukossa seitsemänneksi. Runkosarjaa on jäljellä yhden kotiottelun verran. Hämeenlinnan Steelers vierailee Seinäjoella lauantaina 29.2.