SPV harmittavaan tappioon Vantaalla

EräViikingit – SPV 6-4 (2-3. 2-1, 2-0)

Seinäjoen Peliveljet aloitti viiden ottelun vieraskiertueen Vantaalla sunnuntai-iltana. Kotijoukkue EräViikingit vei ottelusta täyden pistepotin maalein 6-4.

SPV lähti otteluun edellisen ottelun tavoin matalalla karvauksella. Ensimmäisessä erässä viimeistely oli kohtalaisella tasolla vaikka osa paikoista jäikin hyödyntämättä. Lopputuloksen kannalta ensimmäisen puoliskon hyvä vaihe olisi pitänyt hyödyntää, sillä ottelu muodostui lopulta maalin peliksi ja EräViikingit hyödynsi oman vahvan jaksonsa paremmin. EräViikinkien pallollinen peli oli varsinkin kolmannessa erässä terävämpää ja SPV:n loppukiri ei tuottanut tulosta ylivoimasta huolimatta. Kevään kotietutaiston kannalta jokainen tappio on merkittävä. SPV on tällä hetkellä sarjataulukon sijalla kuusi. Eroa sarjan kakkossijaa pitäviin EräViikinkeihin on seitsemän pistettä.

”EräViikingit jaksoivat kärsivällisemmin toteuttaa omaa juttuaan. Alussa olisi ollut paikkoja naulata ottelu ja ottaa isompaa eroa mutta ne paikat jäi käyttämättä.” – Tommy Koponen