SPV kohtaa Suomen Cupin finaalissa Classicin

SPV – O2-Jyväskylä 12-3 (3-2, 3-0, 6-1)

SPV:n matka Suomen Cupissa jatkuu kohti lauantaina pelattavaa finaaliottelua. Perjantai-illan välierässä joukkue kohtasi O2-Jyväskylän, joka kaatui lopulta maalein 12-3.

Liiga- ja divarijoukkueen kohdatessa ennakkoasetelmat olivat selkeät. ”Amppareilla” oli ottelussa vain voitettavaa ja miehekkäästi nuori joukkue esiintyikin vastustajaansa nöyristelemättä.

Ottelu alkoi SPV:n kannalta tehokkaasti, kun 3–0-lukemat kolmeilivat taululla yhdeksän pelatun minuutin jälkeen. O2 sai kuitekin maalipaikkoja luotua tasaiseen tahtiin ja kaksi näistä päätyi kavennusosumaan vielä ennen ensimmäistä erätaukoa.

Toisessa erässä SPV lähti yksinkertaistamaan peliään. Vaikeat syöttöyritykset olivat päättyneet monta kertaa vastustajan katkoon, joten kärsivällisyys oli tervetullut lisä punaisten peliin. Tämä alkoi tuottaa tulosta myös maalien muodossa ja SPV siirtyi jälleen kolmen maalin johtoon ennen päätöserää.

Kolmannessa erässä tekemiseen löytyi sopivasti rentoutta ja huolellisuutta. Liigan ja Divarin tasoero alkoi myös näkyä selkeämmin SPV:n vyöryttäessä hyökkäyksiään. Maalinteko alkoi maistua Peliveljille ja loppunumerot olivatkin lopulta selkeät. SPV:n nuoriso-osastolta Lakso ja Haapaniemi pääsivät näyttämään osaamistaan päätöserässä. Lakso iski myös avausmaalinsa edustusjoukkueen paidassa viimeistellessään ottelun loppunumerot 12-3.

TEHO Sport Suomen Cupin mestari kruunataan huomenna lauantaina kello 19 alkavan finaalin päätteeksi. SPV kohtaa finaalissa Classicin, joka kukisti omassa välierässään TPS:n maalein 4-1.