SPV mureni Seinäjoella

SPV – Nokian KrP 1-10 (0-2, 0-1, 1-7) Otteluvoitot 2-0

SPV koki toisessa pudotuspeliottelussa täystyrmäyksen, kun Nokian KrP rallatteli 1-10-voittoon Seinäjoen Urheilutalolla. Samalla näätäpaidat ottivat ottelusarjassa 2-0-johdon.

SPV:llä oli suuria vaikeuksia murtautua hyökkäysalueelle eikä tarvittavia aseita maalintekoon löytynyt. Ratkaisut olivat hätäisiä ja ottelun kolmannessa erässä aloitettu karvauspeli kääntyi rumasti itseä vastaan.

Rumasti otettiin turpaan. Kolmannessa erässä lähettiin karvaamaan reippaasti päädystä ja kaikki kääntyi oikeastaan omiin. Heti ensimmäisen vaihdon jälkeen oltiin takaa-ajoasemassa ja kaveri piti palloa. Mekin yritettiin välillä pitää palloa mutta ei oltu kauhean vaarallisia. Ei oltu tarpeeksi väkeviä niissä harvoissa kaksinkamppailuissa mitä tuli. Röyhkeyttä tarvitaan hyökkäyspäähän ja tiiviimpänä pitää pitää tuo oma pää. Nyt nollaataan nopeasti tämä ja otetaan opiksi, mitä sielä kentällä kannattaisi jatkossa tehdä.” – Ville Kuusela

Uskottiin että tästä tulisi maalin peli. Kaksi erää aika paljon näyttikin siltä mutta ei itse onnistuttu. Paikkoja ei ollut hirveesti kummallakaan ja KrP pääsi siinä pelin päälle kolmen maalin johdolla. Valmennuksella tehtiin siinä sellainen ratkaisu, mikä tänään oli kaikkea muuta kuin oikea. Siitä pitää ottaa isosti opiksi. Nyt on kaksi peliä ihmetelty ja seuraavaksi nähdään sitten erilainen SPV.” – Tommy Koponen

Sarja jatkuu tiistaina Raholassa. SPV:llä on iso työ edessä, mikäli ottelusarja halutaan kääntää vielä voitoksi. Seuraavan kerran Seinäjoella pelataan torstaina. Neljäs puolivälierä pelataan Urheilutalolla torstaina 24.3. kello 18:30.