SPV päätti runkosarjan voittoon – pudotuspelit alkaa 6.3.

SPV – Steelers 14-8 (8-2, 2-3, 4-3)

Seinäjoen Peliveljet päätti miesten Salibandyliigan runkosarjan voitokkaasti lauantai-iltana Seinäjoella. Hämeenlinnan Steelers taipui kotijoukkueen käsittelyssä jo heti ensimmäisessä erässä ja voitto kirjattiin seinäjokelaisille tuloksella 14-8.

SPV tuli ensimmäiseen erään hurrikaanin lailla. Joni-Arttu Sieppi viimeisteli hattutempun ja vei kotijoukkueen seitsemän maalin johtoon, kun ottelua oli pelattu 15 minuuttia.  Ottelun toinen ja kolmas erä oli rikkonaisempaa peliä. Kotijoukkueen taso laski ensimmäisestä erästä ja Steelers hyödynsi omat paikkansa SPV:n löysäillessä. Alivoima oli aiemmin nähtyä heikompaa. Ottelun voittajasta ei ollut kuitenkaan missään vaiheessa epäselvyyttä, vaikka päästettyjen maalien määrä kasvoi kahdeksaan. Ottelun hahmoja olivat hurjaan maalivireeseen syttyneet Petri Hakonen (4+0) ja Joni-Arttu Sieppi (4+0). Henri Myllymäki tahkoi ottelussa tehot 2+2.

SPV sijoittui runkosarjassa lopulta seitsemänneksi. Pudotuspelien valintatilaisuus järjestetään heti tulevana tiistaina. Runkosarjan voittaja Classic pääsee valitsemaan puolivälierävastustajansa ensimmäisenä. Muita kotiedun lunastaneita joukkueita olivat Oilers, EräViikingit ja Nokian KrP.

Ottelun myötä myös #Elämänvirtaa verenluovutuskampanja päättyi. Ennen ottelua Carunan Petri Parviainen ja Veripalvelun Anu Keisala luovuttivat kapteeni Kuuselalle punaisen pelipaidan merkkinä onnistuneesta kampanjasta. Tavoitemäärä, 3000 luovuttajaa, täyttyi viimeisen kampanjaviikon aikana! Kiitos kaikille luovuttajille. Kampanja on päättynyt mutta uusia luovuttajia tarvitaan joka päivä, joten ota verenluovutus pysyväksi osaksi elämääsi.