SEURAAVA OTTELU:

SPV Suomen Cupin välieriin

SPV – EräViikingit 6-1 (2-0, 2-0, 2-1)

Seinäjoen Peliveljet otti hienon kotivoiton TEHO Sport Suomen Cupin puolivälierässä, kun EräViikingit kaatui ehjällä esityksellä maalein 6-1. SPV jatkaa voitolla kohti Turussa pelattavaa Suomen Cupin finaaliviikonloppua.

Torstaina Tampereella nähty peli-ilme oli kaivettu jälleen Peliveljien kasvoille, eikä paremmasta joukkueesta jäänyt sunnuntai-iltana epäselvyyttä. SPV piti pelivälinettä huolellisesti hallussaan ja iski tarvittavan tehokkaasti paikoille päästyään. Otteluun mahtui myös lukuisia virheitä mutta niistä syntyneet maalipaikat EräViikingit hukkasi pääasiassa ohilaukauksilla. Virheistä huolimatta SPV:n puolustuspeli oli ottanut jälleen aimo harppauksen parempaan suuntaan ja se pakotti EräViikingit pois parhailta tekopaikoilta. Ottelun parhaana palkittu Rasmus Hasu loisti tänään tontillaan ja mahdollisti osaltaan selkeät loppunumerot kotijoukkueen hyväksi.

Suomen Cup huipentuu 7.-9.1.2022 Turussa pelattavassa finaaliviikonlopussa. Miesten välieriin on selvittänyt SPV:n lisäksi tiensä TPS ja Classic. Viimeinen välieräjoukkue selviää otteluparista SaiPa – O2-Jyväskylä.

Tilastot (salibandy.fi)

Lehdistötilaisuus (youtube.com)

 

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.