SPV taisteli Tampereelta yhden pisteen – pelit jatkuu keskiviikkona

Classic – SPV 6-5 rl. (3-2, 0-3, 2-0)

SPV:n vuosi alkoi kovimmalla mahdollisella haasteella, kun sarjaa johtava Classic isännöi peliveljiä sunnuntai-iltana Tampere Areenalla. Äärimmäisen tasaiseksi taisteluksi äitynyt ottelu päättyi pisimmän kaavan kautta Classicin rankkarivoittoon.

SPV:n voitontahto oli illan ottelussa omaa luokkaansa. Jokaisesta pallosta taisteltiin viimeiseen asti eikä sarjakärjelle lähdetty nöyristelemään. Ensimmäisessä erässä maalipaikkoja riitti hukattavaksi asti. Onnistumisiakin nähtiin, kun Sieppi ja Autio osuivat molemmat kertaalleen. Classic osoitti myös terävyyttä omissa paikoissaan ja vei erän nimiinsä maalein 3-2.

Toinen erä osoitti miksi Peliveljet pärjäävät lajin huipulla. Omassa päässä venyttiin komeasti vetojen eteen ja kääntöihin lähdettiin rohkeasti. SPV veikin toisen erän Lokasaaren, Keskisen ja Hakosen maaleilla nimiinsä 0-3. Kolmanteen erään lähdettiin SPV:n 3-5-johtoasemassa.

Viimeisen erän alussa nähtiin, kuinka vaikeaa maailman parhaan ykkösviisikon puolustaminen voi olla. Toisen erän vahvaa pallollista peliä ei saatu jatkettua samaan tapaan Classicin kovan paineen alla. Johansson iski 4-5-kavennuksen 15 sekunnin pelin jälkeen ja tasoitusosuma syntyi vain kaksi minuuttia tästä. Loppuerä oli puolustustaistelua eikä lisäosumia syntynyt kumpaankaan päähän. Maalittoman jatkoajan jälkeen voittaja ratkottiin voittolaukauskilpailussa. Classic vei rankkarit nimiinsä 3-2 ja SPV tyytyi hyvän taistelun jälkeen yhteen pisteeseen. Ottelun parhaana pelaajana palkittiin SPV:stä maalivahti Rasmus Hasu.

Ottelu jätti joukkueelle sopivasti hampaankoloon ja nälkää jatkaa työntekoa kohti kevään pelejä. Vuoden vaihteessa tehtyihin ketjumuutoksiin voidaan kahden ottelun näytöillä olla tyytyväisiä.

SPV:n viikko pitää sisällään jälleen kaksi liigaottelua. Keskiviikkona joukkue kohtaa TPS:n Kupittaan palloiluhallissa. Lauantaina pelataan syyskierrokselta siirtynyt kotiottelu SPV-OLS Seinäjoen Urheilutalolla. Otteluun ei valitettavasti vielä voida ottaa yleisöä. Molemmat viikon ottelut tulevat kuitenkin suorana lähetyksenä Ruutu+ kautta.