SPV uinui – TPS tasasi puntit

SPV – TPS 4-8 (1-5, 0-1, 3-2) Voitot 1-1

Toinen puolivälieräottelu SPV:n ja TPS:n välillä miteltiin sunnuntai-iltana Seinäjoella. Ottelun avauserän lepsuillut SPV taipui lopulta turkulaisten käsittelyssä maalein 4-8.

Ottelun avauserä oli kotijoukkueen näkökulmasta painajaismaista katsottavaa. Kaksinkamppailupelaaminen oli heikkoa ja helppojen virheiden kautta TPS päästettiin jatkuvasti vaarallisille maalintekopaikoille. Ensimmäisen erän 1-5-lukemat kertoivat kaiken oleellisen erästä. Toisessa erässä otteet parantuivat vaikka hyökkäyspään aihiot olivat yhä vähissä. TPS sai ensimmäisessä erässä hyvän hengen päälle ja nyt se näkyi erityisesti puolustuspään peitoissa. Erän ainokaisesta osumasta vastasi myös TPS, kun Mikko Hautaniemi viimeisteli hattutemppunsa ja lukemiksi 1-6. Kolmannessa erässä nähtiin SPV:ltä jo pudotuspelien arvoista taistelua mutta tänään se ei riittänyt voittoon saakka. TPS venyi uhrautuvasti pallojen eteen ja ansaitsi voittonsa.

Sarja jatkuu ylihuomenna tiistaina, kun Peliveljien matka käy jälleen Turkuun. Kolmas puolivälierä käynnistyy Kupittaan palloiluhallissa kello 18:30 ja lähetyksen ottelusta tarjoilee Ruutu+.