SPV:n viisikkopuolustus oli rautaa – TPS taipui Seinäjoella

SPV – TPS 5-2 (1-1, 1-1, 3-0)

SPV pääsi pienen koronan aiheuttaman ottelutauon jälkeen jälleen tositoimiin, kun joukkue kohtasi sunnuntaina kotihallissa Turun Palloseuran. SPV vei ehjällä esityksellä ottelusta täyden pistepotin maalein 5-2.

Ottelu oli kahden hyvin puolustavan joukkueen taisto, jossa ei maaleilla mässäilty. Tulostaululla edettiin rintarinnan, kun ensimmäisessä ja toisessa erässä molemmat joukkueet osuivat kertaalleen. TPS otti kaksi kertaa johtoaseman Toni Salmisen ja Ville Hirvisuon ylivoimaosumilla. Janne Autio ja Aaro Tammiranta tasoittivat lukemat ja ratkaisu siirtyi kolmanteen erään. Päätöserässä SPV kyykki ja iski tarvittavat maalit vastaiskuilla. Loistavasti esiintynyt ykköskenttä rakenteli kaksi osumaa ja Konsta Haukkala viimeisteli loppunumerot 5-2 tyhjään maaliin Rasmus Hasun syötöstä.

”Joukkueena pelattiin hyvin. Nolla maalia omiin 5vs5 -pelissä ja alivoimalle jäi vähän petrattavaa. Muuten peitettiin aika hyvin. Peittomäärät on noussu hyvin tässä kauden edetessä. Välillä oltiin vähän myllyssä mutta sen jälkeen käännettiin peliä terävästi. Poikkeuksellisesti tehtiin maalejakin paikoista, kun monesti on jäänyt käännöt viemättä maaliin. Ihan kiva että tuli omallekin kentälle tommonen isompi onnistuminen. Enemmän plusmerkkistä ja nolla omiin on aina hyvä suoritus.” – Janne Autio

SPV:n tehokkaimpia olivat ottelussa Juuso Keskinen (1+3) ja Aaro Tammiranta (2+1). Hasulle kertyi syöttöpisteen lisäksi 17 torjuntaa.