Vahvan avauserän jälkeen selvään voittoon

Steelers – SPV 5-12 (1-7, 2-1, 2-4)

Seinäjoen Peliveljet vietti kolmen pisteen iltaa kaataessaan Hämeenlinnassa Steelersin. Peliveljien vahva avauserä oli liikaa kotijoukkueelle ja voitto kirjattiin vieraille maalein 5-12.

Ottelun avauserä oli kotijoukkue Steelersin kannalta murheellinen vaikka avausmaali syntyikin SPV:n verkkoon minuutin pelin jälkeen. Tämän jälkeen punainen kone käynnistyi ja teki tuhoisaa jälkeä Steelersin päässä. Varsinkin ykköskenttä aiheutti tehokkuudellaan ”teräsmiehille” suurta päänvaivaa. SPV kirjautti erässä nimiinsä yhteensä seitsemän osumaa.

Toisessa erässä nähtiin sisuuntunut kotijoukkue. Steelers haki pukukopista aimo annoksen taistelutahtoa ja puski kaksi kavennusosumaa viidessä minuutissa. Joukkue onnistui enenevissä määrin pitämään vieraat pois parhaalta maalintekosektorilta. SPV osui erässä ainoastaan kerran Pelto-Arvon viimeistellessä hattutempun Kosken syötöstä.

Kolmas erä oli ajoittain tasaista vääntöä. Steelers pääsi vastaiskuista hyville maalintekopaikoille ja hyödynsikin näistä kaksi. Ottelun loppua kohden hallinta siirtyi jälleen SPV:lle ja joukkue pääsi kaunistelemaan loppunumeroita useammalla osumalla. Loppunumeroiksi kirjattiin 5-12. Peliveljien tehokkaimpia olivat tänään Jukkis Pelto-Arvo (4+1) ja Sami Koski (1+4).

Seuraava ottelu pelataan heti ylihuomenna, kun LASB vierailee Seinäjoella. Kello 17 alkavassa ottelussa on tuplapanos, sillä ottelu on samalla osa Suomen Cupia.
Ottelutilastot

Koski ja Pelto-Arvo pääsivät tuulettamaan ottelun aikana useampaan otteeseen.