Vaikeudet jatkuivat Porissa

Karhut – SPV 5-4 (2-1, 1-0,  2-3)

SPV pelasi keskiviikkoiltana runkosarjan viimeisen vierasottelun Porissa Karhujen vieraana. Heikko vire ei ottanut kääntyäkseen, vaan Karhut vei ottelun nimiinsä maalein 5-4.

Karhuilla oli ottelussa vielä reilusti panosta, sillä kolmen pisteen voitolla se nousisi sarjassa suoran säilyjän paikalle. SPV puolestaan pyrki kääntämään kurssiaan muutaman heikomman esityksen jälkeen. Ottelu alkoi lupaavasti, kun SPV hallitsi palloa ja loi kärsivällisesti tilanteita Karhujen päätyyn. Konsta Haukkala iski Peliveljet johtoon Tuomas Mustosen syötöstä, mutta seuraavista osumista vastasi Karhut. Kaksi keskialueen harhasyöttöä kostautui armotta ja Karhut siirtyi ottelussa kuskin paikalle. SPV koki erän lopussa myös ikävän takaiskun, kun Juuso Keskinen loukkasi polveaan ja joutui jättää pelin kesken.

Toisessa erässä Karhut pääsi paremmin pallolle eikä SPV:n maltti säilynyt ensimmäisen erän tasolla. Erän ainoasta osumasta vastasi Karhut, kun jälleen nopea kääntö realisoitui tulostaululle. Rasmus Hasu venyi maalillaan komeisiin torjuntoihin ja piti lukemat maltillisina. Kolmas erä jatkui toisen tavoin Karhujen hurmoksessa. SPV ei päässyt omaan peliinsä kunnolla kiinni ja Karhut lisäsi johtoaan kahdella osumalla. Neljän maalin takaa-ajo aloitettiin ilman maalivahtia. 6vs5-pelissä SPV onnistui kaunistelemaan lukemia kolmella maalilla, mutta Karhut korjasi ottelusta täyden pistepotin maalein 5-4.

Runkosarjan viimeisessä ottelussa SPV kohtaa Happeen Seinäjoella sunnuntaina kello 18:30.