Matti Pollari siirtyy uusien haasteiden pariin

Seinäjoen Peliveljien pitkäaikaisen valmentajan ja viimeiseksi  nuorisovalmennuspäällikönä toimineen Matti Pollarin ura päättyy seurassa ainakin toistaiseksi. Pollari on toiminut kokoaikaisena valmentajana seurassa jo yli 13 vuotta.

Pollari on toiminut valmentajana eri juniori-ikäluokissa sekä tyttöjen, että poikien puolella. Hän on toiminut myös naisten edustusjoukkueen päävalmentajana sekä ollut miesten edustusjoukkueen valmennuksessa mukana, kun edustus voitti kolmannen SM-kultansa.

Pollari kuvailee omaa taivaltaan Peliveljissä seuraavasti: ”Oma SPV matkani alkoi 2000-luvun alusta. Pelaajana, valmentajana, nuorisovalmennuspäällikkönä ja valmennuspäällikkönä olen oppinut paljon ja saanut monta hyvää ystävää. Reilun 20 vuoden jälkeen on aika keksiä jotain muuta. Puolet elämästä meni SPV:lle, nyt keskityn perheeseen ja muihin asioihin. Jään kaipaamaan naisten edustusjoukkuetta, sen pelaajia ja taustoja, sekä seuran akatemialaisia. Heidän kanssaan toimiminen oli aina innostavaa, hauskaa ja heidän avulla kehityin itsekkinKiitos vielä Tuulikille kaikesta avusta ja tuesta näitten vuosien aikana.”

Haluamme kiittää Mattia seuran eteen tehdystä työstä ja toivottaa onnea tuleviin koitoksiin. 

matti_pollari

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.