SPV II Suomen Cupissa

Tupa lähes täynnä! Kuva: Sami Kankaanpää

SPV II osallistui kauden kynnyksellä ensimmäistä kertaa TEHO Sport Suomen Cupiin. Sarjatason mukaan joukkue pääsi aloittamaan suoraan toiselta kierrokselta. Samaan lohkoon lottokone arpoi kolme II-divarijoukkuetta: FBC Remixin, Nurmon Jymyn ja SB Vaasa II:n. Ensimmäiseltä kierrokselta samaan lohkoon pääsi myös SB Jytky (4.div) Jurvasta.

Lohkosta menivät lopulta jatkoon puhtaalla pelillä Nurmon Jymy ja kolmella voitolla SB Vaasa II.

Kokonaisuutena Suomen Cup palveli erittäin hyvin valmistautumisessa alkavaan III-kauteen. Nyt kun takana on jo muutama kova peli, lauantaina kauden avauspelissä toivottavasti ollaan heti alusta lähtien hereillä ja iskussa.

SB Jytky – SPV II 2 – 6 (2-0, 0-3, 0-3)

Pelasimme vain yhden harjoituspelin ennen tosipelejä ja se saattoi vähän näkyäkin Suomen Cupin ensimmäisessä pelissä ja varsinkin ensimmäisessä erässä jonka Jytky vei nimiinsä 2-0. Toisessa erässä pääsimme jo hieman mukaan peliin. Sampo Latukka tasoitti rankkarista samikoski-tyylisellä sijoituksella ja erän loppupuolella siirryimme ensimmäistä kertaa johtoon. Kolmas erä lähinnä numeroiden kaunistelua.

Sampo Latukka 1+3
Lassi Reunamäki 2+0
Antti Urmas 1+1
Olli Hernesniemi 1+0
Ari-Pekka Väljä 1+0
Lauri Lehtola 0+1

SPV II – FBC Remix 4 – 3 (1-0, 2-2, 1-1)

Remix on meille erittäin tuttu vastustaja edellisiltä kausilta. Pelit ovat aina olleet erittäin tasaisia, mutta päättyneet aina tasapeliin tai meidän voittoon. Eikä tämäkään peli ollut poikkeus.

Maaleja tehtiin tasatahtiin: siirryimme yhden maalin johtoon, mutta Remix taisteli aina tasoihin. Heti kolmannen erän alussa Remix iski 3-3 tasoituksen, ja voittomaali nähtiin vasta viimeisellä peliminuutilla. Ratkaisijana luonnollisesti ottelun MVP Sampo Latukka!

Sampo Latukka 2+2
Harri Hölsö 1+1
Lassi Reunamäki 1+1

SB Vaasa II – SPV II 6 – 1 (1-1, 1-0, 3-0)

Sunnuntaina olikin ennakkoon kovemmat vastustajat ja tästä saatiin esimakua jo 58 sekunnin pelin jälkeen Vaasan siirtyessä 1-0 johtoon. Taistelutahtoa kuitenkin löytyi ja tasoitimme vajaa 4 minuuttia myöhemmin. Kaksi ensimmäistä erää olivat tiukkoja ja peli olisi voinut kääntyä kumpaan suuntaan vain. Vaasa kuitenkin ratkaisi rutiinilla pelin kolmannessa erässä iskien maalin sekä YV:llä että AV:lla ja viimeisen vielä tyhjään maaliin.

Vesa Kohtala 1+0
Tuomo Kankaapää 0+1

SPV II – NJ 2 – 10 (1-1, 1-4, 0-5)

Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua kun Nurmon Jymyn kannattajat olivat saapuneet Qmaxille kannustamaan omiaan. Ihan NJ:n käsikirjoituksen mukaan ei kuitenkaan lähdetty liikkeelle kun tarjosimme ehkä odotettua kovemman vastustuksen ja siirryimme 9 minuutin pelin jälkeen 1-0 johtoon. NJ pääsi kuitenkin tasoittamaan erän lopussa YV:llä. Seuraavat kolme maalia iski NJ, mutta punainen kyllä taisteli ja loi hyviä tilanteita. Kolmannen erän lopussa onnistuimme kaventamaan 2-4:ään, mutta NJ kuittasi heti YV-maalilla. Kolmas erä menikin sitten jo selvästi NJ:lle, mutta rumat lukemat eivät ihan täysin kerro ottelun tasoeroa. Toki NJ:lle ansaittu voitto ja jatkopaikka Cupissa puhtaalla pelillä.

Ari-Pekka Väljä 1+0
Markus Ylä-Ilomäki 1+0
Lauri Lehtola 0+1

 

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.