SPV II valmiina uuteen kauteen

Seinäjoen Peliveljien miesten kakkosjoukkue, tuttavallisemmin SPV II, siirtyi elokuun alkupuolella harjoittelussaan vihdoinkin sisälle ja kesäharjoittelukausi voidaan näin julistaa päättyneeksi. Kauden alkuun on alle kuukausi joten tässä hieman joukkueen kuulumisia.

SPV II:n kausi 2014-2015 III-divarissa päättyi jo aikaisin keväällä ja vaikka asetettu tavoite eli sarjapaikan säilyttäminen saavutettiinkin sijoittumalla sarjassa kuudenneksi, menneestä kaudesta jäi paljon hampaankoloon. Joukkueen vahvuudet ja heikkoudet näkyvät tilastoistakin: 18 pelissä vain 69 tehtyä maalia (keskiarvo 3,83/peli) ja 68 päästettyä maalia (ka. 3,78/peli). Maaleja päästettiin lohkon joukkueista toiseksi vähiten eli puolustuspelaaminen toimi. Maalinteossa sen sijaan oli haasteita, ja monta voitettavissa olevaa peliä hävittiinkin yhdellä maalilla.

Kauteen 2015-2016 on joukkueena valmistauduttu keväästä lähtien kovalla harjoittelulla. Seinäjoen yhteiskoulun tuttuakin tutumman ulkokaukalon lisäksi tänä kesänä on hikoiltu Joupiskan ylämäessä, keskuskentän juoksuradalla ja Halliskan poluilla. Edelliskesän tapaan tänäkin kesänä on treenattu paljon yhdessä SPV:n A-junioreiden kanssa. Treeneissä on panostettu erityisesti harjoittelun laatuun ja tässä SPV:n ammattivalmentaja Anssi Pietilä on ollut suuressa roolissa. Voidaan siis sanoa, että alkavaan kauteen on valmistauduttu paremmin kuin koskaan.

III-divarikausi alkaa tasan kuukauden päästä lauantaina 26.9. Vaasan kauppaoppilaitoksella. Ensimmäisessä turnauksessa vastaan asettuu kakkosesta yhden sarjaportaan alemmaksi tipahtanut SB Kauhajoki ja viime kaudelta tuttu PT-94. Tosipelit alkavat kuitenkin jo viikkoa aikaisemmin TEHO Sport Suomen Cupin 2. kierroksen otteluilla. SPV II:n kanssa samassa lohkossa pelaavat FBC Remix, Nurmon Jymy ja SB Vaasa II sekä 1. kierroksen P-lohkossa toiseksi sijoittunut joukkue. Suomen Cupin ohjelma löytyy täältä.

Ennen kauden alkua on kuitenkin vielä paljon töitä tehtävänä ja tässä joukkuetta vie eteenpäin Anssin lisäksi SPV:n toinen ammattivalmentaja ja nuorisovalmennuspäällikkö Matti ”Maukka” Pollari. Eikä toki voi unohtaa myöskään mestarivalmentaja Tommy Koposen arvokasta panosta pelaajana ja pelaaja-apuvalmentajana.

Joukkueen kokoonpanossa on tapahtunut pieniä muutoksia kesän aikana. Suurimpina menetyksinä voidaan pitää Lasse Leinosen (pistepörssin 3.) muuttoa Suomen Turkuun ja Jussi ”Keso” Keskisen muuttoa Tampereelle. Toivotamme Lasselle, Kesolle ja muille lähtijöille onnea ja menestystä jatkossakin! Kovimpina uusina kiinnityksinä voidaan tässä vaiheessa julkistaa SoPSista punaiseen vaihtanut huippumaalivahti Saku Källi ja Mafiasta siirtynyt luottopakki Antti ”Henrin veli” Urmas. Muutaman uuden ja vanhan pelaajan kanssa käydään vielä sopimusneuvotteluita. Turnauksissa tullaan mahdollisesti näkemään myös vahvistuksia A-junioreista.

Yhteenvetona voisi siis sanoa, että tulevaan kauteen on valmistauduttu erittäin huolellisesti, ja asenne ja henki joukkueessa on erittäin hyvä. Tästä kaudesta tulee hyvä!

PS. SPV II etsii edelleen myös uusia yhteistyökumppaneita, lue lisää.

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.