SPV II varmisti nousun II-divariin!

II-divarin nousukarsintojen toinen osaottelu pelattiin tänään Kokkolan Hollihaassa missä SPV II kohtasi SB Jymyn toistamiseen. SPV II otti toisen voiton ja pelaa näin II-divaria kaudella 2016-2017!

Vuosi sitten keväällä Seinäjoen Peliveljissä asetettiin tavoitteeksi nostaa miesten kakkosjoukkue II-divariin. Suunnitelma oli alusta lähtien selvä: panostetaan valmennukseen ja tekemisen laatuun ja otetaan peleihin mukaan A-junnuja vahvistamaan kakkosjoukkueen omaa melko pientä ydinporukkaa. Läpi kauden on tehty tinkimättömästi töitä suunnitelman mukaan, ja tänään tämä tavoite saavutettiin kun SB Jymy kaatui toistamiseen, nyt maalein 3-5.

Man of the match oli tänään syntymäpäiväänsä viettävä Lauri Lehtola (1+3), joka teki ottelun avausmaalin ja heti perään syötti kaksi maalia. Ja kun yksi alivoimakin hoidettiin kunnialla, ensimmäiselle erätauolle mentiin SPV II johtaessa 0-3.

SB Jymy kavensi 1-3:een heti toisen erän alussa. Erän puolivälissä SPV:n C-junnuista mukaan vahvistukseksi saatu ja läpi ottelun miehekkäästi pelannut Jeri Heikkilä komennettiin jäähylle melko heppoisen perustein, mutta tämäkin alivoima hoidettiin kunnialla. Erän loppupuolella Janne Keskinen ui keskeltä läpi ja ampui pallon aivan yläriman alle. Syöttöpiste jälleen päivänsankari-Lehtolalle. Tauolle SPV II:n johtaessa 1-4.

Kolmannen erän ensimmäinen pöytäkirjamerkintä tuli ajassa 49.09 kun SPV II:n Oula Keski-Hynnilä komennettiin jäähyaitioon. Alivoimavaihto venyi pitkäksi ja lopulta SB Jymy sai iskettyä kavennuksen maalin edestä. Ja vain 18 sekuntia myöhemmin SB Jymy tuli jo maalin päähän (3-4). SB Jymy sai tästä lisää virtaa ja taisteli hienosti ottelun loppuun asti. Ottelun viimeisen maalin ja lopullisen sinetin ottelulle iski kuitenkin SPV-ikoni Tommy Koponen (2+0) Ilari Raitasen (1+1) syötöstä ja loppulukemat näin 3-5 SPV II:lle.

Tässä vaiheessa SPV II haluaa osoittaa suuret kiitokset kaikille mukana olleille!
Kiitos yhteistyökumppanit!
Kiitos valmennus (Anssi Pietilä, Matti Pollari, Tommy Koponen)!
Kiitos kaikki SPV:n juniorit joiden kanssa meillä on ollut kunnia pelata! On ollut mahtavaa nähdä läheltä millaisia huipputyyppejä ja huippulupauksia näistä junnuista löytyy ja millaisella asenteella nämä kaverit tulevat kentälle. Vaikka ikäero on ollut välillä suuri (esim. eilen lauantaina nuorin 2001 ja vanhin 1971 syntynyt), jokaisessa pelissä kentälle on astellut yhtenäinen joukkue. Joukkue, jonka yhteishenki on ollut vahva treenistä toiseen ja ottelusta toiseen. Joukkue, joka ansaitsi nousun II-divisioonaan! Hyvä me!

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.