SPV II:n maalivainu löytyi!

SPV II kahteen voittoon Ilmajoella

Lauantaina 10.1 pelattiin Pohjanmaan alueen Miesten 3 divarin turnaus Ilmajoella. SPV II:n kausi ei ole ollut ihan huipussaan, ja maalinteko on tuottanut ongelmia. Puolustuspeli on toiminut, mutta hyökkäyspäässä aseettomuus on näkynyt tiukkina tappioina. Tänään kuitenkin kauan kadoksissa ollut maalivainu löytyi ja lukemat olivat sen mukaiset.

HiPa – SPV II (3-11)

HiPa peliin lähdettiin taistelu mielellä ja puolustuspelistä. Ensimmäinen erä mentiin tasaisesti päästä päähän. SPV iski ensimmäisen maalin 6 minuutin pelin jälkeen. Kapteeni Vesa Kohtala syötti syöttökone Niko Jämbäckille joka upotti pallon HiPan verkkoon. HiPa onnistui kuitenkin tasoittamaan ottelun reilu minuutti myöhemmin. Erä päättyi tasatilanteessa 2-2. Toinen erä oli sitten jo SPV:n näytöstä. Tarkka puolustus pelaaminen, sekä maalivahti Joensuun hyvät kopit nollasivat vastustajan täysin ja SPV pääsi iskemään 3 maalia toiseen erään jolloin havaittiin jo selkärangan katkeamista. 2 erän jälkeen ottelu 2-5 SPV:lle. Viimeinen erä oli sitten kaunistelua ja maalinäytöstä. SPV:n kadoksissa ollut maalivainu täytettiin kunnolla ja viimeiseen erään iskettiin 6 maalia. Ottelu päättyi SPV:n voittoon 3-11.

SPV II – SBS Tropics (7-3)

Sarjataulukossa toisena pelaava SBS Tropics on ollut aina kova vastus SPV II:lle. Tänään kuitenkin loistavan pelaamisen ja maalivahti Marttilan ansiosta onnistuttiin nollaamaan Tropicsin maalipaikat. Ensimmäisestä ottelusta varmuutta saaneena SPV sai pallot maalipaikoista sisään. Ottelua ehti kulua vain 13 sekuntia, kun kauan loukkaantuneena ollut pallovarma puolustaja Tuomo ”Tume” Kankaanpää nousi laitaa ja iski pallon terävästi Tropicsin maaliin. Tämä antoi kotijoukkue SPV:lle energiaa vain enemmän ja ottelu saatiin pidettyä käsissä muutamasta takaiskusta huolimatta. Tiukkojen vääntöjen jälkeen ottelu kuitenkin SPV II:lle voitoksi 7-3.

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.