SPV jäi maaleitta (Naisten salibandyliiga)

OLS – SPV 5-0 (3-0, 0-0, 2-0)
Ilkka 24.2.2013

Seinäjoen Peliveljien hyvät otteet naisten salibandyliigassa eivät saaneet jatkoa Oulussa, kun kotonaan pelannut OLS kaatoi vakuuttavan esityksen päätteeksi seinäjokelaiset 5-0. Kotijoukkue ratkaisi kamppailun pitkälti edukseen jo ensimmäisessä erässä, missä kentät paras pelaaja Emmi Niemelä teki vajaassa 13 minuutissa hattutempun ja peli oli hetkessä 3-0.

-Ensimmäisessä erässä meidät yllätti vähän se, kuinka lujaa ja fyysisesti kaveri tuli vastaan. Toinen erä sujui meiltä paremmin ja kolmannessa oltiin sitten taas vaisumpia. Pelin juoni oli se, että OLS piti palloa ja me puolustimme, SPV:n päävalmentaja Anssi Pietilä totesi.

SPV:n puolustuspeli toimi melko hyvin ja viimeisenä lukkona seinäjokelaisten peräpäässä oli maalivahti Erika Manninen, joka piti vieraita pystyssä hyvillä torjunnoillaan. Spedettärien ongelmat tulivat esiin keskialueella.

Sarjataulukossa kolmantena majaileva OLS on osoittautunut SPV:lle todella vaikeaksi vastustajaksi, sillä syyskierroksella oululaiset voittivat Nurmossa pelatun ottelun 7-0 ja nyt lopputulos oli 5-0.