-07 Punaiselle Pronssia Särkänniemi Cupista

SPV -07 Punainen osallistui Särkänniemen Salibandy Cupin E2 ikäisten kilpasarjaan 5-6.5.2018 .

Kolmen joukkueen lohkoja oli kolme, joista SPV pelasi omassaan lohkon voiton. Lohkon pelit pelattiin Kaukajärven Spiral-hallilla.

Valmennusjohto peluutti osaa pojista eri paikoilla kuin sarjapeleissä ja hyvin näytti toimivan, sillä pojat hallitsivat peliä hyvin alusta asti.

Ensimmäinen peli SPV – Loiske Jellonat päättyi 6-3 SPVlle.

 

 

Toinen alkulohkon peli pelattiin Classicin Red -joukkuetta vastaan ja tämä ottelu päättyi 10-2 SPV:n viedessä jälleen voiton.

 

Ensimmäisen turnauspäivän ilta vietettiin tietenkin Särkänniemen huvipuiston laitteissa. Unta ei tarvinnut varmaan kenenkään odotella.

 

 

Turnauksen toisena päivänä jatkettiin pelaamista Ylöjärvellä ja puolivälierä vastuksena oli KooVeen Musta.

Pelistä muodostui oikea jännitysnäytelmä kun SPV joutui pelaamaan rikkeiden vuoksi alivoimalla viimeisen kolmanneksen päätöserästä.

Pelin tuoksinnassa nähtiin myös SPV:n upea rankkarimaali. Peli päättyi lopulta 3-2 lukemiin peliveljien hyväksi.

 

 

Pelien välinen aika kului bussissa pelipaikkojen välillä matkustaessa ja venyttelypaikoiksi kelpasi huoltoaseman nurmikenttäkin.

 

 

Välierä pelattiin Raholan liikuntakeskuksella ja vastaan asettui Classicin Black -joukkue

Peli oli odotetun kiivastahtinen ja Classicin jalka osoittautui murhaavan nopeaksi. Muutamia hyviä vastahyökkäyksiä kuitenkin SPV:ltä nähtiin.

Näistä ei palloa kuitenkaan verkkoon saatu ja peli päättyi 3-0 Classicin viedessä finaalipaikan.

 

Pronssipeli samaisella kentällä pelattiin parin tunnin päästä ja toisesta välierästä EräViikingit Pohjoinen valikoitui pronssimitalitaistoon SPV:tä vastaan.

EräViikingit aloitti maalinteon alivoimalla. Speve vastasi kuitenkin huutoon ja ensimmäisen erän jälkeen peli oli kutkuttavasti lukemissa 1-1

Toisessa erässä Punainen pääsi jo pari maalia edelle mutta Viikingit eivät olleet vielä lopettaneet ja kavensivatkin tilanteen 2-3

Loppuminuutit kaveri painoikin sitten oikein kunnolla ja Punaiset keskittyivätkin purkamaan palloa vain omalta puolustusalueeltaan pois ja peli päättyikin noihin 2-3 lukuihin Speven hyväksi.

Kova on tämä joukko, valmentajat mukaan lukien, ei voi muuta sanoa!

Parin viikon päästä Mikko kohonen Cupissa  vielä puolustetaan viime vuoden mestaruutta ja sitten kausi olisikin taputeltu.

 

 

 

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.