D2 Alkusarja – Kälviä 7.10.2018

Kauden ensimmäinen reissupeli yhteiskuljetuksella oli edessäpäin, joten ilmassa väreili jännittynyt ja odottava tunnelma: 
 
SPV07 lähtee alkavalle kaudelle 2018-2019 hakemaan kovia pelejä oman E1-sarjan lisäksi myös vuotta vanhempien eli D2-junnujen aluesarjasta. Toive toteutui heti ensimmäisessä ottelussa, kun kotijoukkueena häärinyt Nibacos näytti pikku-peliveljille pelaamisen mallia.
 
Ensimmäinen erä oli vielä tasaista vääntämistä, mutta toisesta erästä eteenpäin kotijoukkue laittoi kaasun pohjaan ja meni menojaan ottelun päättyessä lopulta tyrmäykseen numeroin 14-2. Hieman tuskaisesta lopusta huolimatta, valmennus ja pelaajat saivat ottelusta arvokasta kokemusta tuleviin matseihin.
 
 
Päivän toinen ottelu SB Vaasa Oranssia vastaan olikin sitten jo tiukempi otatus ja peli pysyi jännittävänä ja tasaisena loppuun asti. Viimeisessä erässä ottelujärjestäjen kello sekoili sen verran, että summeri huusi jokaisen viiden minuutin kohdalla, mutta muilta osin peli saatiin vietyä kunnialla loppuun asti loppunumeroiden ollessa 5-5. Näinollen plakkariin kertyi ensimmäinen sarjapiste, joten turnauksen antiin voidaan olla sinänsä tyytyväisiä.

 

 
Paluumatkan varrella pysähdyimme syömään Kokkolan ABC:lle #eepee #kpo, jossa joukkueelle ja huoltajille oli katettu makoisa päivällinen. 
 
 
Kahvien jälkeen oli hyvä jatkaa matkaa kotiin ja bussissa tunnelma alkoikin olla jo suhteellisen riehakas, joten porukan ryhmäytyminenkin tuli samalla hoidettua ;)”

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.