A- ja B-junioreiden kauden aloitus ja avoimet harjoitukset

A- ja B-juniorijoukkueet aloittavat kauden yhteisellä avautilaisuudella maanantaina 29.4. klo 20.00. Paikkana Seinäjoen Urheilutalo. Avaustilaisuudessa esitellään kaikille pelaajille yhteinen toiminta, johon liittyvät myös seuran miesten joukkueet miesten 2.divisioonasta, sekä 4.- ja 5.divisioonajoukkueet. Varsinainen harjoittelu alkaa viikolla 19.

 

Mikäli pelaaminen SPV:ssä A- ja B-junioreissa (edustus- ja kilpajoukkueet) kiinnostaa, ota yhteyttä kyseisen joukkueen yhteyshenkilöön allaolevista yhteystiedoista. Soita tai muotoile viesti, jossa tulee selväksi nimi, mihin joukkueeseen haet, mieluisin pelipaikka, kätisyys ja syntymävuosi. Laita myös viestiin pääsetkö avaustapahtumaan vai et. Ilmoittautuminen koskee kaikkia, jotka eivät ole ennestään pelanneet seuran A- ja B-junioreissa.

 

Yhteystiedot:
A-edustus/kilpa Ville Manner 044 – 041 3604

B-edustus/kilpa Anssi Pietilä 045 123 5555

 

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.