A-POJAT HARJOITUSPELIEN SUMASSA

Odotellessaan varsinaisen kauden alkamista, ovat A-pojat pelanneet lukuisia harjoituspelejä sekä lähellä että kaukana. Näissä peleissä joukkueen kokoonpano on vaihdellut ja etenkin keskelle viikkoa ajoittuneet pelit on pelattu ns. harjoituskokoonpanolla. Tuolloin mm varusmiespalvelustaan suorittavat pelimannit ovat olleet palveluspaikoillaan omissa varuskunnissaan ja heitä tuuraamaan on nostettu A:n vauhdissa hyvin pysyviä peliveljiä B-junioreista.
Paikallispelien vastustajat ovat löytyneet lähialueelta. Kahdesti on pelattu Nurmon Jymyn miehiä vastaan. Näissä peleissä näkyi, mitä on pelata kokeneita 2.divarin jyriä vastaan. Miehet ovat otteissaankin miehiä ja sen sai usein juniori tuta. Käkättimeen tuli molemmilla kerroilla. Myös ISB:n kakkosdivarin miehet Ilmajoelta löivät Speven A-pojat, joskaan ei mitenkään selvästi. Vähänkyrön Remixistä sentään väännettiin voitto.
Mielenkiintoisia pelejä olivat harjoitusmatsit OLSia, Josbaa ja Happeeta vastaan. Nämä joukkueet tulevat vastaan myös pian alkavassa SM-sarjassa. Näistä matseista jokaisesta otettiink voitto kotiin. Oulun upeassa monitoimihallissa nokitettiin ensin OLS 5-3 ja heti perään Josba 6-2. Jyväskylässä järjestetyssä perinteisessä Väli-Suomen väännöissä Happee kaatui 6-4.
Viimeiset kolme-neljä viikkoa joukkue on harjoitellut kovaa. Harjoituksia on ollut viikonloppuisinkin. Nyt on edessä siirtyminen kilpailukauden rytmiin. Herkistellään ja annetaan kropalle lepoa.
Kausi alkaa lokakuun 4. päivänä, kun SPV rientää jälleen Jyväskylään Happeeta vastaan. Vaikka harjoituspelit oman ikäluokan vastustajia vastaan ovat sujuneetkin hyvin, juuri takaisin SM-sarjaan palannut SPV on kuitenkin haastajan asemassa. Altavastaajana on hyvä kuikuilla ja laittaa kaverille lujaa kampoihin. Toivottavasti kauden aikana olisi isoja mukavia yllätyksiä tulossa. Aika näyttää.
A:n ensimmäinen kotipeli on sunnuntaina 11.10. klo 17 alkaen Tapanilan Erää vastaan urheilutalolla. Silloon pitää tulla hallille kannustamahan peliveljeä, notta.

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.