ENSI-ILTA HIRVITEATTERISSA

Happee – SPV A 7 -7

Viimein saivat myös A-pojat SM-sarjansa käyntiin vieraspelillä Jyväskylässä Happeeta vastaan. Pojat aloittivat ilmeisesti pelaamisen jo bussissa, joka ei sitä rytkettä kestänyt, vaan levisi jo parinkymmenen matkustetun kilometrin jälkeen. Instagramissaan veikkailivat, josko maanantaiksi Jyväskylään…
Into kentälle ja kentällä oli hirmuinen. Siinä ei kahteen ensimmäiseen erään piitattu valmentajan rauhoittavista ”oma peli” -ohjeista, vaan tunne vei. Kiihkeää oli. Vuoron perään johdossa, mutta hirvilauma mylvi toisen erän päätyttyä kahden kaadon etumatkalla 5 – 3.
Päätöserässä punainen joukkue osoitti sitä peliä, mitä haluttaisiin nähdä kauden jatkopeleissäkin. Muutamaan minuuttiin taottiin peräti neljä maalia vastustajan viruessa lähes raatona kentällä. Vaan viimeiset hetket kaiken muuttaa voi. Vastustajien valmennus löi sarvensa yhteen, ottivat maalivahtinsa pois ja saivat vielä apua Speveltäkin, kun lopussa jäähyiltiin. Tekaisivat sitten kaksi maalia meidän reppuun. The Moose tulitti ottelun tasoittavan kutinsa vain 11 sekuntia ennen loppua.
Ei säästelty jatkoajalla ei. Rohkeasti hyökättiin puolin ja toisin. SPV:n maalivahti piti omiensa puolta. Valitettavasti vastapuolen veska oli hänkin tilanteen tasalla, joten pisteet jakoon.
Ilahduttavaa oli maalintekijöiden määrä. Peräti kuusi eri ukkoa tuuletteli Happeen verkkoa. Tässä on kuitenkin mainittava The Man of The Match. Visa Noponen 2+2.
Valmentaja-Anssin sanoja lainataan lopuksi.” Sarjajumboksi etukäteen arvioitu SPV ei voi olla kuin tyytyväinen pistetilin auettua heti ensimmäisessä pelissä. Jyväskylä ei kotipeleissään hevin pisteistä luovu”. Pääkallo.fi –sivustolla SPV:n A-poijjaat on arvioitu hännän huipuksi ja taistelevan lähinnä putoamista vastaan.
Ja sitten vielä jossitellaan: miten lie tässäkin pelissä käynyt, jos mukana olisi ollut ne pari herraa, jotka sattuivat matkaamaan samaan aikaan miesten edustusjoukkueen mukana Tsekeissä pelatussa mestareiden cupissa.

20151004_173634292_iOS

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.