ERÄHENKINEN TASURI

SPV – Tapanilan Erä ​8 – 8

Speven A-junnut ovat erikoistuneet tasapeleihin ainakin näin kauden alussa. Viikko sitten jatkoajankin jälkeen Happeeta vastaan tasuri 7-7 ja nyt taas. Tosin ensimmäisessä erässä, kun punainen johti jo parhaimmillaan 6-2, näytti, että Tapanila olisi pahasti kesäerässä. Vaan eipä näyttänyt enää ensimmäisen erätauon jälkeen.
Minuutit 20-34 olivat pelkkää vyöryä kohti SPV:n maalia. Kaveri lopetti nuotiolla istuskelun, nosti jalkaa yli kantojen ja vaelsi väkisin Jouppilanvuoren* puoleiseen päätyyn pahantekoon. Jotosmatkailun rauhoitti punaisten yksi osuma vastustajan reppuun. Se kavensi Erän nuotion loimotusta sen verran, että pahin valloitusyritys saatiin torjuttua. Kahden pelatun erän jälkeen SPV oli edelleen johdossa. SPV:n maalivahti kopitti 13 kertaa, Erän vastaava ainoastaan viidesti.
Kolmas erä oli tasaisin. Se oli niin tasainen, että Erä tasoitti lopulta koko pelin. Eikä jatkoajallakaan paremmuutta saatu selvitytetyksi, vaikka tilaisuuksia oli puolin sekä toisin.
Vaasan lahja Seinäjoelle mv Mikkonen sai merkittyä koko pelissä 36 torjuntaa Erän kollegan 20 vastaan. SPV:n tehomiehenä hääri tällä kertaa Nurmoooon kynä Laakson Jaakkoo kolmella maalillaan.
Valmentaja-Anssin mielestä viime hetkien ”junnuhöntyily” vei punaiselta joukkueelta sen toisen pisteen. Erän poikain viimeinen osuma tuli harmittavasti liian lähellä pelin päätösvihellystä. Vielä ei ollut kypsyyttä ottaa sitä suurta voittoa.
Juu, ei hassumpi peli. Haetaanpa vertailupohjaa futiksesta. Siellä on ”The Special One” Jose Murinho, ” The Normal One” Jurgen Klopp ja nyt sitten Päääkallosivuston mukaan SPV eli ”The Last One”. Oikeasti meillä ei pitäisi olla pistettäkään vaan siltikin on. Kaksi.
Ja perskuta. 242 katsojaa. Sehän on enemmän kuin monen liigajoukkueen peleissä. Hianua, notta Pohojam’maan poikain eresottamukset on havaattu.
*Jouppilanvuori on itse rakennettu ja korotettu mäki Seinäjoella lähellä itse tehtyä Kyrkösjärveä. Joupiska kohoaa raivokkaasti yli sataan metriin. Toimii laskettelukeskuksena ja siellä on hyppyrimäkikin. What we don’t have, we build.

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.