JOSBA NYT JOTAKIN

SPV – Josba, Joensuu 10 – 3 (4-1, 3-0, 3-2)

Salibandyseura FBC Madeirakin olisi ihmeissään SPV:n poikain menestyksestä, jos Atlantin keskellä olevalla saarella sellainen seura nyt sattuisi olemaan. Eihän ne säbästä oikeasti mitään tiedä. Yhdessäkään urheiluliikkeessä ei näkynyt fät paippeja tahi oksdokkeja realstikeistä nyt puhumattakaan. Ne vaan jostakin Cristiano Ronaldosta meuhkasivat.

CR ei pärjäisi Speven ykkösviisikolle. Katsokaa sen tehoja! Tekaisivat seitsemän maalia kymmenestä Josbaa vastaan. Kyllä peto on ollut irti. SPV:n hunnilauma on peleissään osoittanut, että se pystyy haastamaan muut legioonat pelottavan tehokkaasti. Neljä peliä laatujoukkueita vastaan ja tappioitta edetään. Hurjaa.

Seuraavaksi SPV kohtaa 31.10. kautensa erinomaisesti aloittaneen luistinseuran. Sekin on kotipeli. Tuolloin ols jälleen kotivoiton paikka. May the force be with you.

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.