LAKEUDEN POJAT MAALIKYLÄSSÄ

Tikkurilan Tiikerit – SPV            4 – 8 (2-2,1-2,1-4)

Tikkurila, tuo talomaaleistaan tunnettu paikkakunta näytti tällä kertaa kirkkaan väriset kasvonsa Pohjanmaan pojille, kun SPV käväisi hakemassa makoisan voiton vastustajistaan. Lopputulos ei ole vesiohenteinen.

Ottelun puoleen väliin mentiin tasatahtiin, mutta hienokseltaan Tikkurilan johdolla. Sitten alkoi punaisten show, josta aina niin juonikas Tiikeritkään eivät enää toenneet. 20 sekunnissa Peliveli maalasi kahdesti, meni johtoon, eikä maalisutia enää pois antanut. Nuo maalit tekaistiin 29.50 ja 30.10.

Kolmannessa erässä Tikkurila maalaili itselleen vielä parempaa lopputulemaa kaventamalla 4-5, kun SPV pelasi kahden vajaalla. Punaisten päätöserässä taikomat neljä lisäosumaa kuitenkin riittivät ja niin saatiin oikeasti maali-iloittelu maalikylässä. Seinämäen poikain voitoninto oli valtava, totesi valmentaja. Halu voittaa johti ajoittain siihen, että yritystä oli niin viimeiseen saakka, että se päättyi usein tuomarin pillin vislaukseen ja silloin tällöin jäähypenkillekin. No, jos pitää valita, notta ottaako haluttoman joukkion peliareenoille, vai aivan viimeiseen saakka yrittävän pelivelmun, niin…

Maalivahtien torjunnat kertovat karusti, kummassa päässä peliä pelattiin. Tiikerien veska ehti pallon tielle 22 kertaa. SPV:n virkaveli joutui tökkimään palloa väljemmille vesille maalin edustaltaan ainoastaan 11 kertaa. Merkillistä, sillä valmentaja-Anssin mukaan Tiikerit kuitenkin pitivät palloa enemmän. Well, tehot ratkaisevat. Maalintekijöitä oli Peliveljissä ruuhkaksi asti. Seitsemän maalarimestaria kahdeksaan osumaan. Syöttökoneina kunnostautuivat herrat Noponen (3) ja Laakso (2).

Onko valmentaja-Anssista tulossa hunni Attila, joka joukkoineen kylvää tuhoa ja kauhua vastustajien riveissä? Tähän saadaan lisäselvyyttä ensi viikonloppuna, kuun SPV:n A:lla on kotipeli totutusti urheilutalolla. Lauantaina 24.10 vastassa Josba Joensuusta. Peli alkaa klo 14. Katsomoon sieltä!

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.