SPV A VALMISTAUTUU SARJAKAUTEEN 2015-16

Kun maaliskuussa 2015 SPV löi kahdesti Lappeenrannan NST:n salibandyn SM-sarjakarsinnoissa, tiesi se hikistä loppukevättä ja kesää uudistuneelle A-poikien joukkueelle. Valmentaja Anssi Pietilän alaisuudessa alkavan kauden joukkue on harjoitellut niin pelikentillä, Joupiskan rinteissä kuin yleisurheilukentälläkin. Harjoitusotteluita on tiedossa elo- ja syyskuussa ennen kuin tiivis 12 joukkueen sarja pyörähtää käyntiin SPV:n osalta lokakuussa vierasottelulla Jyväskylän Happeeta vastaan.

A-poikien edelliskauden hyvän rungon pohjalle saatiin oivallisia vahvistuksia SPV:n omista B-junioreista sekä muutamista uusista maakunnan pelaajista. Kasassa on reilusti yli kahdenkymmenen pelaajan nippu, joten särkymävaraakin on. Hyvä näin, sillä joukkueesta useampi poika suorittaa kauden aikana varusmies- tai siviilipalvelustaan kuka missäkin.

SPV:n A-pojat on totuttu näkemään SM-sarjassa, vaikka viime kausi meni voimia kootessa ylialueellisessa sarjassa. Viimeisten vuosien aikana rimpuiluksihan tuo on SM-sarjassa mennyt ja yleensä kausi on päättynyt taisteluun SM-sarjatason paikan säilyttämiseksi. Vaan nyt tuntuisi olevan toinen ääni kellossa ja tavoitteena on jotain aivan muuta kuin pelkkä sarjapaikan pitäminen. Kotipelit pelataan tutusti Seinäjoen urheilutalolla, jonka olosuhteet ovat valtakunnallista huippua niin pelaajille kuin katsojillekin. Odotamme kannustajia sankoin joukoin ”Urkkarin” lehtereille. Näe punaista!

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.