TAPANILASSA RAIKAA: DASURIN DAIGAA

Erä – SPV 4-4 (0-1, 0-2, 4-1, 0-0)

Jo synkkeni mieli, pyrki suusta ulos kieli. Ravattiin kuin hullut, vaan ei riittävää tulosta tullut. Päätämme seinään hakattiin, voitto käsistämme viime hetkillä nakattiin. Lopussa tehokas oli Erä, siksi voitollemme vesiperä. Viime sekuntien tasoitusmaalimme, sillä pisteen kotiin raavimme.
Kauden kuudes tasuri pelattiin, Anssin palaute korvat luimussa kuunneltiin. Ei selkoa toisistaan Erä ja SPV näemmä tällä kaudella toisistaan tee. Kasi-kasiin päädyttiin, kun syksyllä Seinäjoella toisemme kohdattiin.
Vaan tästä taas noustaan. Enää ei suostuta joustaan. Kun vastustaja vie lailla turman, torjumme sen hurman. Kokoamme rivit vahvoiksi, käännämme pelit voitoiksi. Jo vain me opiks otetaan ja tarkemmin jatkossa pelataan.
Nyt sunnuntaina Tiikerit kotona kohdataan, ja jos rumasti sanotaan: ne lahdataan. Viimeks syksyllä heistä voiton väänsimme, pelin otolliseksi meille käänsimme. Kuitata tappionsa tuo julma peto tietty haluaa, mutta meistä kovan vastuksen se saa. Ärjyköön nyt vielä Tikkurilassa, katsotaan onko sillä sunnuntain jälkeen SPV:n panta kaulassa. Peli alkaa kello 17, ole siis katsomossa ja toista: Hyvä SPV!

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.