SPV P05 edustus C1 SM-sarjaan kaudelle 2020-21

SPV P05 edustusjoukkue pelasi valtakunnallisen C1 sarjan SM karsintaturnauksessa Jyväskylässä 22.-23.8.2020. Karsintalohkon joukkueille oli tehty ranking salibandyliiton toimesta. Lohkon voittaja menisi suoraan SM-sarjaan ja lohkon toinen ja kolmas jatkokarsintaan. Rankingin perusteella joukkueet olivat SPV:n lohkossa seuraavat:

1. Westend Indians, Espoo (SM-sarja kaudella 2019-20)
2. Papas, Kajaani (SM-sarja kaudella 2019-20)
3. SPV, Seinäjoki
4. O2 Jyväskylä
5. Pirkkalan Pirkat

SPV:n osalta oli ennakon mukaan kovimmat pelit heti lauantaina 22. päivä, jolloin ensimmäisenä vastassa oli Westend Indians. Inkkarit oli ranking ykkönen ja salibandyn pääkeskustelukanavalla Pääkallossa selvä suosikki suoraan SM-sarjaan menijästä. Inkkarit pelissä SPV:n peli oli reipasta ja tilanteita luotiin hyvin, joka näkyi myös pelin lopputuloksessa. SPV:lle voitto Westend Indians:sta 8-2. Toisessa pelissä lauantaina oli vastassa Kajaanin Papas. Papas tiedettiin kovaksi joukkueeksi ja olihan se pelannut SM-sarjaa edellisellä kaudella. Ensimmäisen tukkoisen erän jälkeen peli lähti SPV:llä käyntiin huolella ja tulostaululle lyötiin 12-0 lukemat jolloin peli lopetettiin 12 maalin erolla SPV:lle.

Sunnuntaina vastassa ensimmäisessä ottelussa oli Pirkkalan Pirkat. Pirkat olivat joukkueelle ennestään tuntematon joukkue ja heitä vastaan oltiin pelattu vuosia aikaisemmin Mikko Kohonen Cupissa. En siis mitään tietoa, minkälainen joukkue oli vastassa. Peli päättyi SPV:lle 8-3. Peli oli aavistuksen sekavaa, jolloin jäähyt myös sekoitti peliä. Toisessa sunnuntain pelissä vastassa oli kotijoukkue O2 Jyväskylä. Voitolla pelistä meille tulisi suora paikka SM-sarjassa. Häviöllä oltaisiin kolmeen joukkueen osalta tasapisteissä, jolloin keskinäisten pelien maaliero ratkaisisi SM-sarjaan menijän. Pelistä voitto SPV:lle 8-2 ja tällöin ratkesi myös SM-sarjaan menijä ja sehän oli SPV P05!

Joukkue teki ehjän suorituksen karsinnoissa ja pelien osalta joukkueen tekemä työ ja myös vahva taustatyö näytti tuloksensa. Tästä on hyvä jatkaa tulevalle kaudelle.

Pelien tulokset

SPV 8 – 2 Westend Indians
Papas 0 – 12 SPV
Pirkkalan Pirkat 3 – 8 SPV
SPV 8 – 2 O2 Jyväskylä

SPV_05_O2_JKYLÄ_23_8_2020_Jyväskylä_Killeri

SPV P05 edustus Jyväskylässä SM-sarjaan nousun varmistuessa

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki

Seinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.