Asko Mäyry jatkaa hallituksen puheenjohtajana

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidettiin maanantaina 29.8.2011 Seinäjoen Yhteiskoululla.

Kokous valitsi hallituksen jäsenet kaudelle 2011-2012. Puheenjohtajana jatkaa Asko Mäyry ja sihteerinä Matti Pollari. Muita hallituksen jäseniä ovat Tuulikki Kangasluoma, Katja Kekola, Tommy Koponen, Tuula Kujala, Ilkka Mäkelä ja Juha Urmas. Varajäseniksi valittiin Katariina Haapasaari, Maarit Keski-Sikkilä, Hannale Kiviranta, Toivo Koski, Jarkko Kujanpää ja Anita Lahtinen. Kaikki valitut ovat toimineet hallituksessa myös viime kaudella.

Seuran jäsenmaksuiksi vahvistettiin sarjajoukkueessa pelaavilta 37 euroa ja kerhotoiminnassa mukana olevilta 32 euroa. Kannatusmaksu on 37 euroa. Jäsenmaksuihin tuli näin 2 euron korotukset, maksujen ollessa samat jo edelliset kolme kautta.

Tilinpäätöstä ei vielä vahvistettu eikä vastuuvapautta myönnetty, koska tilinpäätös ei ollut valmistunut ajallaan. Tämän vuoksi pidetään ylimääräinen vuosikokous 21.9.2011. Toimintasuunnitelmat ja talousarviot kaudelle 2011-2012 kuitenkin hyväksyttiin.

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.