Hiihtolomaleirit lapsille ja nuorille 27.2.-29.2.

SPV järjestää jälleen koululaisten hiihtolomaviikolla leirin lapsille ja nuorille. Hiihtolomaviikolla (27.2. – 29.2.) pidetään samanaikaisesti suosittu salibandyleiri, sekä uutena leirityyppinä liikuntaleiri. Ilmoittaudu nyt omaan ryhmääsi, niin mahdut varmasti mukaan! Kolmen päivän leirit tarjoavat mukavaa toimintaa päiväsaikaan klo 09.00 – 15.00.

Liikuntaleiri järjestetään ensimmäistä kertaa ja se on suunnattu 7-14 vuotiaille tytöille ja pojille. Ohjelmassa on monenlaista aktiviteettia eri liikuntamuotojen parissa, joita toteutetaan iloisella fiiliksellä leikinomaisesti pilke silmäkulmassa. Lajeina on mm. norsupalloa, uintia, kaupunkisotaa ym. mukavaa puuhaa! Tällä leirillä ei tarvitse olla haka säbässä, vaikka sitäkin varmasti tullaan kokeilemaan erikokoisilla palloilla. Me pidämme huolen, että kaikilla on taatusti hauskaa!

Salibandyleiri on pelureiden herkuttelua, sillä koko päivän saa harjoitella! Tietenkin välissä syödään ja päivän päätteeksi pulahdetaan uimahallin altaaseen. Ei ole väliä, oletko kokeneempi pelaaja tai vasta aloittava, mukaan sopii taitotasosta riippumatta. Leiri on suunnattu 7-15 tytöille ja pojille ja ryhmät jaetaan paikanpäällä ”aloittelijoihin” ja ”konkareihin”.

Leiriohjaajina toimivat SPV:n kokeneet leiriohjaajat, jotka ovat kanssasi koko päivän leirin jokaisena päivänä. Lisäksi leireillä vierailee myös edustusjoukkueiden tähtipelaajia. Päiväohjelma siis ajoittuu aamuyhdeksästä iltapäiväkolmeen, päättyen uintiin joten leiriltä pääsee puhtaana kotiin.

Molempien leirien kokonaishinta on 75 euroa, johon sisältyy yksi lämmin ruoka per päivä, vakuutus ja muistoksi leirituotteita.
Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen toimisto@peliveljet.com

Ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat tiedot:
– Salibandyleiri vai liikuntaleiri
– Leiriläisen nimi, ikä ja puhelinnumero
– Huoltajien nimet ja yhteystiedot

Lisätietoja p. 045 – 123 5555 / Anssi Pietilä

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.