Joukkueenjohdon infotilaisuus

Kaikkien SPV:n joukkueiden joukkueenjohto, eli valmentajat, joukkueenjohtajat ja rahastonhoitajat, kutsutaan kahvittelun lomassa yhteiseen kauden aloitustilaisuuteen torstaina 25.8. klo 18 Elinkeinotalon 1 krs. kokoustilaan (Huhtalantie 2, Areenaa vastapäätä).

Infotilaisuudessa käydään läpi yleisiä toimintaan liittyviä asioita, kuten talous-, valmennus- ja harjoitusvuoroasioita, sekä muita esille tulevia asioita. Tilaisuudessa on myös hyvä mahdollisuus tutustua muuhun seuraväkeen. Paikalla on urheilutoimenjohtajat Tommy Koponen ja Tuulikki Kangasluoma, valmennuspäällikkö Matti Pollari sekä mm. valmentajat Anssi Pietilä ja Jussi Keskinen.

Elinkeinotalosta löytyy niin SPV:n ja PLU:n toimistot kuin SSBL aluetoimistokin, joten samalla voi muutenkin tutustua taloon.

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.