Karaoke-kilpailu ensimmäisellä erätauolla!

Osallistu karaoke-kilpailuun.

Tänään ottelun ensimmäisellä erätauolla käydään Suomen Salibandyliiton järjestämä karaoke-kilpailu, missä etsitään Salibandyn Karaoke-mestaria. SPV:n peleistä tuttu kuuluttaja, Toni Kurkimäki juontaa kilpailun, ja hän on valinnut myös laulettavat kappaleet. Mukana on pelkästään urheiluaiheisia lauluja ja valikoimasta löytyynee myös pari salibandyaiheista laulua. Toni lupailee laulujen olevan kaikille tuttuja, joten osallistumisen kynnys on matala. Lahjoituksena saadut karaokelaitteet ovat alansa huippua, tietää Toni, joka on ehtinyt jo testaamaan laitteita ennakkoon urheilutalolla aikaisin perjantaiaamuna.

Palkinnotkin ovat huimaavia! Kisan voittaja saa luonnollisesti komean tittelin, ”SSBL karaokemestari 2011” sekä hän saa olla kotijoukkueen mukana vaihtopenkillä koko kolmannen erän. -Voi jonkin verran peliaikaakin olla tiedossa, hahmottelee päävalmentaja Tommy Koponen. Pelipaikka katsotaan sitten voittajan iän ja fyysisen kunnon mukaan, hän lisää. Kilpailun kakkoselle on luvassa Classicin lahjoittama Fatpipe-tuotepalkinto. -Tämä on hieno asia, ilman muuta olemme mukana! Kommentoi Pasi Peltola.

Arvovaltaisessa tuomaristossa istuu SPV:n hallituksen puheenjohtaja, itsekin kova karaokeharrastaja, Asko Mäyry sekä oikeutetusti pelissäkin oikeutta jakava tuomarikaksikko. Nähtäväksi jää, löytyykö ”puusilmiltä” sävelkorvaa?

Kisaan voi ilmoittautua toimitsijapöydän luona heti ensimmäisen erätauon alussa. Ennakkoon kisaan on jo ilmoittautunut muutama vierasjoukkueen pelaaja, ja haaste on heitetty myös kotijoukkueelle, joten kilpailusta tulee varmasti jännittävä. Osallistuminen maksaa 5 euroa.

Tervetuloa kaikki salibandyn kultakurkut!

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.