Katusähly huipentaa Seinäjoen Superkesän!

2600x250_UUSI-02

SPV järjestää tänä kesänä katusählytapahtuman osana Seinäjoen Superkesää. Tapahtuma alkaa jo perjantaina tiettävästi Suomessa ensi kertaa nähtävällä rankkarikisaturnauksella, jossa koko turnaus on pelkkää rankkarien laukomista – mitään kenttäpeliä ei ole vaan pelit ratkaistaan aina pelkillä rangaistuslaukauskuljetuksilla. Tähän osallistutaan 3+mv kokoonpanolla ja voittajalle on tiedossa myös rahapalkinto. Osallistumismaksu on vain 20€/joukkue. Samaisen päivän huipentaa salibandyn näytösottelu, jossa SPV:n uusi liigamiehistö esittäytyy ensi kertaa tositoimissa.

Lauantaina 23.7. sitten pelataan katusählyturnaus, joka on osa Salibandyliiton turnauskiertuetta. Kiertuejärjestäjän läsnäolo takaa tapahtumalle sen arvoiset puitteet ja luvassa onkin paljon ohjelmaa myös yleisölle. Erona muilla paikkakunnilla pelattaviin turnauksiin on se, että Seinäjoen turnaus pelataan ihan kaupungin ytimessä ja keskeisimmillä paikalla ja vielä erityisellä mattoalustalla, joka tuodaan tapahtumaan varten Helsingistä. Mikäli turnaukseen tulee runsaasti joukkueita, osa alkusarjan peleistä voidaan pelata myös Seinäjoen Yhteiskoululla, jossa on niinikään ulkopeleihin tehty mattoalusta. Katusählyssä jokaiselle joukkueelle tulee minimissään kolme peliä. Peliaika on 1 x 12 minuuttia.

Turnauksen aikana on mahdollista ottaa osaa myös pistemestarikisaan, johon voi ilmoittautua paikan päällä. Siinä 5 euron maksusta pääsee pelaamaan turnaukseen, jossa joukkue kootaan mukaan ilmoittautuneista pelaajista ja se vaihtuu jokaiseen peliin arvonnan mukaan. Pelejä tulee tässä sarjassa vähintään viisi osallistujaa kohden peliajan ollessa 2 minuuttia/peli.

IMG_4376 IMG_4366

Katusählyturnauksen osallistumismaksut ovat aikuisten joukkueilta 70€ sekä juniorisarjoissa 30€/joukkue.

Rankkarikisaturnaukseen ilmoittaudutaan tommy.koponen(at)peliveljet.com.

Katusählyyn ilmoittaudutaan täältä: https://www.statbeat.com/competitions/121513/register

 

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.