Kesäleiri 3.-7.6.2019

SPV järjestää kesäkuun alkuun monipuolisen ja ammattitaitoisen salibandyleirin. Leiri on suunnattu 6-15-vuotiaille. Leirin ohjauksesta vastaa SPV:n miesten edustusjoukkueen pelaajat.

Leirillä on mahdollista olla tietenkin kaikki 5 päivää, mutta halutessaan voi valita myös lyhyemmän ajanjakson. Lyhin pätkä kuitenkin on 2 päivää. Päivät voivat olla mitkä tahansa viikolta, eikä ole välttämätöntä olla peräkkäiset. Sisaralennus kuitenkin vain 4 ja 5 päivän pituisista ajanjaksoista.

Leiripaikkana toimii Seinäjoki Areenan uudempi puoli, jonka ohessa puitteet monipuoliseen leirielämään on kunnossa. Ruokailut järjestetään: Ma ja Ke Salotta, Ti ja To McDonald’s ja Pe Pizzeria Piikki.

Tarkempi leiri-info:

Kesäleiri 3.-7.6.2019
Paikka: Seinäjoki Areena B-puoli sekä Maanantaina Seinäjoen Yhteiskoulu
Aika: päivittäin klo 9-15 Huom! Lapsen voi tuoda jo 08.30 alkaen ja hakea klo 16.00 mennessä, jona aikana lapsi on valvottuna.
Hinnat:
2 päivää 75 euroa
3 päivää 95 euroa
4 päivää 115 euroa
5 päivää 130 euroa
Sisaralennus 10€.

Kenelle: kaikille 6-15-vuotiaille
Ruokailu: leireillä tarjotaan yksi lämmin ruoka joka päivä.
Vakuutus: Leiriläisiä ei ole erikseen vakuutettu, joten huolehtikaa, että lapsellanne on joko salibandyn pelipassiin kuuluva vakuutus tai teillä on oma harrastustoiminnan kattava tapaturmavakuutus. Yhteistyökumppanimme LähiTapiola tarjoaa erinomaista ja kattavaa Urheilijaturvaa.
Sisältö: salibandyharjoitusten lisäksi mm. jalista ja uintia sekä muuta monipuolista liikuntaa leikkien ja pelaillen.

Lisätiedot leirin sisältöön liittyen: ville.kuusela@peliveljet.com, 0406823077

Leiri-ilmoittautuminen suoritetaan MyClubin kautta.

TERVETULOA IKIMUISTOISELLE SALIBANDYLEIRILLE!

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.