Kesän säbäleirit lähestyvät. Tervetuloa!

Hei pelimies ja -tyttö,

SPV:n järjestämät suositut Realstick salibandyleirit ovat täällä taas. Leiripaikkana toimii Seinäjoen urheilutalo, jonka ohessa puitteet monipuoliseen leirielämään ovat kunnossa.

Leirit on jaettu kahteen osaan ikäryhmittäin, eli 6-9-vuotiaat ja 10-15-vuotiaat. Ajankohta on pienemmillä ma-ke 21.-23.7. ja isommilla 21.-24.7. ma-to. Molemmat leirit ovat päivittäin klo 9-15.

Ruokailut hoidetaan Seinäjoella: Maanantaina ja torstaina Cafeteria Salotta, Tiistaina McDonalds ja Keskiviikkona Pizzeria Piikki. Ruokailuun kuljetukset tehdään henkilöautoilla.

Ohjaajina leireillä toimivat Juha Kivilehto, Jarno Ihme, Jyrki Holopainen sekä Anssi Pietilä. Lisäksi leireillä vierailee mm. Mikko Kohonen ja Sami Koski.

Leirimaksu pieneltä leiriläiseltä (6-9-v.) 80€ ja isommalta (10-15-v.) 95€.

Ilmoittautumisen yhteydessä annetaan lisätiedot leirivarustuksesta, maksusta ja kuljetuksesta ruokailuun. Mahdolliset allergiat ja lääkitykset on hyvä myös kertoa ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumiset sekä lisätiedot:
ville_kuusela@hotmail.com

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.