Kiitokset turnaukseen osallistujille!

Kaikki Kohonen Cupin 172 ottelua on kuullut päätösvihellyksensä. Onnea kaikille voittajille ja suuret kiitokset osallistujille!

Turnauksessa nähtiin hienoja tilanteita, jänniä hetkiä rangaistuslaukauskilpailuun jatkuneissa tiukoissa väännössä, mutta myös maali-iloittelua suurinumeroisiin loppulukemiin päättyneissä peleissä. ”Poika” Areenan infopöydällä oli yksi turnauksen kuvatuimmista ja Salibandyliigan suomenmestarit saivat viikonlopun aikana kirjoittaa nimmarinsa satoihin paitoihin ja käsivarsiin. Moni salibandyjuniori (ja miksei vähän isompikin harrastaja) iloitsi tavatessaan esikuviaan. Toivottavasti jokainen pelaaja nautti pelaamisesta ja sai onnistumisen hetkiä – ainakin tunnelma kentän laidoilla oli hieno.

Turnausjärjestelyt sujuivat mallikkaasti, siitä isot kiitokset kaikille talkoolaisille; SPV-99 poikien majoitus- ja keittiöväki, SPV-00 valkoisten infopöydän hoitajat, naisten edustusjoukkueen toimitsijat ja miesten edustusjoukkue monissa eri tehtävissä. Erityskiitos myös henkilölle, joka lähti halleilta kuvana pelaajien t-paidoissa, Mikko Kohonen #17.

Mikä joukkue voittaa turnauksen FairPlay-palkinnon? Ketkä saavat Mikko Kohosen vierailulle? Seuraa ilmoittelua näillä sivuilla sekä turnaussivulla facebookissa.

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.